Tagfelvétel

Az Energetikai Szakkolégium 2021-ben az őszi félév során is meghirdeti a tagfelvételt a jelentkezni vágyók számára!

Ha szeretnél közelebb kerülni az energetikához, fejlődni mind szakmai, mind társas kompetenciák terén, akkor ne habozz és jelentkezz, hiszen nálunk ezt könnyen elérheted.

Szakkollégiumunkban lehetőséged nyílik mélyebben megismerni és a gyakorlatban is alkalmazni az egyetemen tanultakat; ebben segítségedre lesznek a már széleskörű ipari és egyetemi tapasztalattal rendelkező idősebb tagjaink is. Hasonló támogatásban lehet részed, ha szeretnél TDK dolgozatot írni, publikálni, esetleg valamilyen hazai vagy nemzetközi konferencián részt venni.

Családias hangulatban élvezheted a Szakkollégium nyújtotta fejlődési lehetőségeket, melyek alapjai a heti rendszerességel megrendezett szakmai programok és soft skill tréningek. Ezen állandó programok mellett számos lehetőséged nyílik részt venni különböző projektekben, konferenciákon, illetve üzemlátogatásokon. Ha mindemellett szeretnél kicsit lazítani és csak jól érezni magad, ne csüggedj, a szakkollégium tagjai akkor is ott lesznek majd neked. 

Amennyiben érzed magadban az ambíciót, hogy biztosítsd fejlődésed, és megvalósítsd önmagad, tedd meg utad első lépését, és jelentkezz hozzánk!

Jelentkezési határidő:

2021. szeptember 25. 23:59

 

A jelentkezés feltételei:

Elvárások a jelentkezéssel kapcsolatban:

A határidő után küldött és a formai követelményeknek nem megfelelő anyagokat nem értékeljük.

A tagfelvétellel kapcsolatos további információkért kövessétek facebook oldalunkat!