Tagfelvétel

Az Energetikai Szakkollégium 2022-ben a őszi félév során is meghirdeti a tagfelvételt a jelentkezni vágyók számára!

Ha szeretnél közelebb kerülni az energetikához, és már egyetemi éveid alatt kihoznád magadból a maximumot, akkor ne habozz, jelentkezz még ma!

Szakkollégiumunkban szakmai és társas kompetenciák terén is lehetőséged nyílik a fejlődésre. Mélyebben megismerheted és a gyakorlatban is alkalmazhatod az egyetemen tanultakat, sokoldalú tudásra, ipari és egyetemi kapcsolatokra, egyedülálló tapasztalatokra tehetsz szert. Ha szeretnél TDK dolgozatot írni, publikálni, hazai és nemzetközi konferenciákon részt venni, támogatásban és segítségben lesz részed.

Szakkollégiumunk alapjai a heti rendszerességgel megrendezett szakmai programok és soft skill tréningek. Állandó programjaink mellett részt vehetsz különböző projektekben, üzemlátogatásokon, panelbeszélgetéseken. A közösségi életre is nagy hangsúlyt fektetünk, így ha a sok munka mellett szeretnél egy kicsit lazítani és jól érezni magad, a Szakkollégium tagjai ott lesznek neked.

Amennyiben érzed magadban az ambíciót, hogy biztosítsd fejlődésed és megvalósítsd önmagad, csatlakozz hozzánk!

Ha maradt még benned kérdés, sok szeretettel várunk Tagfelvételi Estünkön, a BME VIK-es hallgatókat pedig a VIKEsten, ahol személyesen is találkozhatsz a Szakkollégistákkal, és bővebb betekintést nyerhetsz a tevékenységünkbe.

Jelentkezési határidő:

2022. szeptember 25. 23:59

 

 

 

A jelentkezés feltételei:

Elvárások a jelentkezéssel kapcsolatban:

A határidő után küldött és a formai követelményeknek nem megfelelő anyagokat nem értékeljük.

A tagfelvétel facebook eseménye.