Tagfelvétel

Az Energetikai Szakkollégium 2023-ban a őszi félév során is meghirdeti a tagfelvételt a jelentkezni vágyók számára!

Ha szeretnél közelebb kerülni az energetikához és már egyetemi éveid alatt kihoznád magadból a maximumot, akkor ne habozz, jelentkezz még ma!

Az Energetikai Szakkollégiumban szakmai és társas kompetenciák terén is lehetőséged nyílik a fejlődésre. Mélyebben megismerheted és a gyakorlatban is alkalmazhatod az egyetemen tanultakat, sokoldalú tudásra, ipari és egyetemi kapcsolatokra, egyedülálló tapasztalatokra tehetsz szert. Ha szeretnél TDK dolgozatot írni, publikálni, hazai és nemzetközi konferenciákon részt venni, akkor mindenképp jelentkezz, mert itt támogatásra és segítségre találsz.

Szakkollégiumunk alapjai a rendszeresen megrendezett szakmai programok, közösségi események és soft skill tréningek. Állandó programjaink mellett részt vehetsz különböző projektekben, szakmai napokon, panelbeszélgetéseken, illetve csapatépítőkön.

A szakmaiság mellett a közösségi életre is nagy hangsúlyt fektetünk. Egy rendkívül jó hangulatú, összekovácsolódott közösséget alkotunk, melynek szerves részét képezik a sörözések, illetve a heti rendszerességű közös sportolás, és sokszor a különleges, spontán programok is. Legyen szó egy ebédről, kirándulásról, szabadulószobáról, futásról, esetleg közös korcsolyázásról vagy turizásról, ha ESZK-s vagy, biztosan találsz valakit, aki épp ráér és szívesen elmegy veled.

Amennyiben érzed magadban az ambíciót, hogy biztosítsd fejlődésed és megvalósítsd önmagad, csatlakozz hozzánk!

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:

2023. szeptember 24. 23:59

 

A jelentkezés feltételei:

Elvárások a jelentkezéssel kapcsolatban:

A határidő után küldött, illetve a formai követelményeknek nem megfelelő anyagokat nem értékeljük.