Tagfelvétel

Az Energetikai Szakkollégium 2023-ban a tavaszi félév során is meghirdeti a tagfelvételt a jelentkezni vágyók számára!

Ha szeretnél közelebb kerülni az energetikához, és már egyetemi éveid alatt kihoznád magadból a maximumot, akkor ne habozz, jelentkezz még ma!

Szakkollégiumunkban szakmai és társas kompetenciák terén is lehetőséged nyílik a fejlődésre. Mélyebben megismerheted és a gyakorlatban is alkalmazhatod az egyetemen tanultakat, sokoldalú tudásra, ipari és egyetemi kapcsolatokra, egyedülálló tapasztalatokra tehetsz szert. Ha szeretnél TDK dolgozatot írni, publikálni, hazai és nemzetközi konferenciákon részt venni, akkor mindenképp jelentkezz, mert itt támogatásra és segítségre találsz.

Szakkollégiumunk alapjai a heti rendszerességgel megrendezett szakmai programok, közösségi események és soft skill tréningek. Állandó programjaink mellett részt vehetsz különböző projektekben, üzemlátogatásokon, panelbeszélgetéseken illetve csapatépítőkön. A szakmaiság mellett a közösségi életre is nagy hangsúlyt fektetünk, így ha szeretnél egy kicsit lazítani és jól érezni magad, a Szakkollégium tagjai ott lesznek neked.

Rendkívül jó érzés az egyetemi éveket egy valódi közösség részeként tölteni, éppen ezért a szakmaiság mellett igyekszünk a jó légkör megteremtésére is. Ennek szerves részét képezik a közös tanulások, sörözések, a különféle spontán szabadidős programok és hetente sportolunk is együtt. Számtalan példát láttunk már a Szakkollégiumban arra, hogy az így kötött ismeretségek későbbre életre szóló barátságokká, meghatározó ipari kapcsolatokká nőtték ki magukat.

Egy mondatban összefoglalva tehát: az ESZK-val nemcsak szakmailag, hanem emberileg is rengeteget nyerhetsz.

 

Amennyiben érzed magadban az ambíciót, hogy biztosítsd fejlődésed és megvalósítsd önmagad, csatlakozz hozzánk!

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:

2023. március 19. 23:59

 

A jelentkezés feltételei:

 

Elvárások a jelentkezéssel kapcsolatban:

A határidő után küldött és a formai követelményeknek nem megfelelő anyagokat nem értékeljük.

A tagfelvétel facebook eseményének linkje.