Tagfelvétel

Az Energetikai Szakkollégium 2024-ben a tavaszi félév során is meghirdeti a tagfelvételt az érdeklődők számára!

Ha szeretnél az egyetemi képzésen túlmutató tudást szerezni az energetika területén, új élményekkel és ismeretekkel gazdagodni, akkor ne habozz, jelentkezz még ma!

Szakkollégiumunkban szakmai és társas kompetenciák terén is lehetőséged nyílik a fejlődésre. Mélyebben megismerheted és a gyakorlatban is alkalmazhatod az egyetemen tanultakat, sokoldalú tudásra, ipari és egyetemi kapcsolatokra, egyedülálló tapasztalatokra tehetsz szert. Ha szeretnél TDK dolgozatot írni, publikálni, hazai és nemzetközi konferenciákon részt venni, akkor mindenképp jelentkezz, mert itt támogatásra és segítségre találsz.

Szakkollégiumunk alapjai a heti rendszerességgel megrendezett szakmai programok, közösségi események és soft skill tréningek. Állandó programjaink mellett részt vehetsz különböző projektekben, üzemlátogatásokon, panelbeszélgetéseken, illetve csapatépítőkön.

A szakmaiság mellett a közösségi életre is nagy hangsúlyt fektetünk. Egy rendkívül jó hangulatú, összekovácsolódott közösséget alkotunk, melynek szerves részét képezik a sörözések, a különféle, akár spontán szabadidős programok és a közös sportolás is. Ezek nagyon sokrétűek, mindig azt csináljuk, ami épp eszünkbe jut.

Amennyiben érzed magadban az ambíciót, hogy biztosítsd fejlődésed és megvalósítsd önmagad, csatlakozz hozzánk!

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:

2024. március 3. 23:59

 

A jelentkezés feltételei:

Elvárások a jelentkezéssel kapcsolatban:

A határidő után küldött, illetve a formai követelményeknek nem megfelelő anyagokat nem értékeljük.

A tagfelvétel Facebook eseményének linkje.