Díjaink

 

IEEE Budapest University of Technology and Economics Joint Student Branch Chapter of the Industry Applications and the Power & Energy Societies

IEEE Budapest University of Technology and
Economics Joint Student Branch Chapter of the Industry Applications
and the Power & Energy Societies

 

2009-ben megalakult az „IEEE Budapest University of Technology & Economics Joint Student Branch Chapter of the Industry Applications and the Power & Energy Societies" tagozata. Az IEEE tagozatunk a 2009-es évi teljesítményéért elnyerte az „IAS Outstanding Student Branch Chapter„ díját, mely pénzjutalommal járt együtt. A díj átvételére az IAS Annual Meeting-en, Houstonban került sor. A díjat Bonda Balázs és Zatik Ádám vette át.

A tagozat 2010-ben is elnyerte az „IAS Outstanding Student Branch Chapter" díjat, továbbá a tagozat honlapjának elismerését kifejező díjat, melyeket Polgári Beáta és Gerse Pál vehettek át Houstonban az IEEE IAS Annual Meeting-en.

2011-ben az Energetikai Szakkollégium küldöttei, Polgári Beáta, Cselkó Richárd és Vörös Csaba, átvehették Orlandoban a „Continuous Outstanding Performance Student Chapter" díjat.

A sikersorozat tovább folytatódott, a 2012-es Las Vegas-ban tartott IAS Annual Meeting-en Polgári Beáta, Cselkó Richárd, Göcsei Gábor és Lovász Líviusz ismét átvehették a „Continuous Outstanding Performance Student Chapter díjat" és a „Chapter Web Contest" díjat is.

IEEE Budapest University of Technology and Economics Joint Student Branch Chapter of the Industry Applications and the Power & Energy Societies
AEE Hungarian Student Chapter „Best Student Chapter"

AEE Hungarian Student Chapter „Best Student Chapter"

 

2005 őszén az Energetikai Szakkollégium létrehozta az Association of Energy Engineers (AEE) nemzetközi szervezet magyar diáktagozatát. 2006 szeptemberében Washingtonban megrendezésre került az AEE-s világkonferencia. Az Energetikai Szakkollégium, mint az AEE Magyar Diáktagozata, a vezetőségi ülésen átvehette az AEE oklevelét, amelyben az AEE Magyar Diáktagozatát hivatalos tagozataként ismeri el.

A 2007 augusztusában-Atlantában megrendezett AEE „World Energy Engineering Congress" világkonferencián három szakmai előadással képviseltük szervezetünket és ezzel az országunkat is. Az AEE vezetősége a szakmai munkánk elismeréseként a vezetőségi ülésen az Energetikai Szakkollégiumot a „Best Student Chapter" díjban részesítette. A 2008-as évben ismét az Energetikai Szakkollégium nyerte a Best Student Chapter díjat, melynek átadására Washington D.C.-ben került sor a World Energy Engineering Congress keretein belül.


Munkánk tartósan magas színvonalát és tevékenységeink folyamatos bővülését értékelve az AEE 2009-ben újfent az Energetikai Szakkollégiumot választotta legjobb diáktagozatának, így a 2009-ben Washington D.C.-be kiutazó delegáció átvehette a Best Student Chapter díjat. 2010-ben az AEE Best Student Chapter díját ismét az Energetikai Szakkollégium nyerte el, melyet a Washington D.C.-ben megrendezett világkonferencián vehetett át a kiutazott delegáció.

Az Energetikai Szakkollégium delegáltjai 2011-ben ötödszörre is átvehették az AEE Best Student Chapter Díjat, ez alkalommal Chicago-ban. Valamint első alkalommal elhozhatták a Best International Newsletter címet is. A 2012-es sikereket folytatva, a Szakkollégium hatodszorra is elnyerte az AEE Best Student Chapter Díjat, melyet ez alkalommal Atlantában vehették át a Szakkollégium delegáltjai.


A 2007 óta tartó sikersorozatot folytatva a Szakkollégium 2013-ban is elnyerte az AEE Best Student Chapter International Díjat, immáron sorozatban hetedik alkalommal. Emellett az idei évben, immáron második alkalommal a Best Chapter Newsletter International megtisztelő elismerést is nekünk ítélte a szervezet. A díjakat az idei évben, Washingtonban D.C.-ben megrendezésre kerülő világkonferencián vehetik át a Szakkollégium delegáltjai.

AEE Hungarian Student Chapter „Best Student Chapter"