IEEE Budapest

IEEE Budapest University of Technology and
Economics Joint Student Branch Chapter of the Industry Applications
and the Power & Energy Societies

 

2009-ben megalakult az „IEEE Budapest University of Technology & Economics Joint Student Branch Chapter of the Industry Applications and the Power & Energy Societies" tagozata. Az IEEE tagozatunk a 2009-es évi teljesítményéért elnyerte az „IAS Outstanding Student Branch Chapter„ díját, mely pénzjutalommal járt együtt. A díj átvételére az IAS Annual Meeting-en, Houstonban került sor. A díjat Bonda Balázs és Zatik Ádám vette át.

A tagozat 2010-ben is elnyerte az „IAS Outstanding Student Branch Chapter" díjat, továbbá a tagozat honlapjának elismerését kifejező díjat, melyeket Polgári Beáta és Gerse Pál vehettek át Houstonban az IEEE IAS Annual Meeting-en.

2011-ben az Energetikai Szakkollégium küldöttei, Polgári Beáta, Cselkó Richárd és Vörös Csaba, átvehették Orlandoban a „Continuous Outstanding Performance Student Chapter" díjat.

A sikersorozat tovább folytatódott, a 2012-es Las Vegas-ban tartott IAS Annual Meeting-en Polgári Beáta, Cselkó Richárd, Göcsei Gábor és Lovász Líviusz ismét átvehették a „Continuous Outstanding Performance Student Chapter díjat" és a „Chapter Web Contest" díjat is.