Paksi Atomerőmű

Helyszín:

Paksi Atomerőmű

Időpont:

2017. április 5. 10:00 -tól

2017. április 5. 16:00 -ig

Szervező

  • Romero Adriana
    Romero Adriana

Üzemlátogatás

Paksi Atomerőmű

Időpont: 2017. április 5. 10:00

Helyszín: Paksi Atomerőmű

A Paksi Atomerőmű hazánk legnagyobb erőműve, mely 4 blokkjának összesen 2000 MW beépített villamos teljesítményével a magyarországi villamosenergia-termelés 52%-át fedezi. Az üzemlátogatás során megtekintjük az Atomenergetikai Múzeumot, a Tájékoztató- és Látogatóközpontot, az üzemi területet, valamint a Karbantartó- és Gyakorlóközpontot.

paks

Az üzemlátogatás díjmentes. Felhívjuk figyelmét, hogy - a meglátogatott létesítmény korlátozott fogadóképessége miatt - a jelentkezés önmagában nem garantálja az üzemlátogatáson való részvételt. A jelentkezés elfogadásáról az üzemlátogatás szervezője értesíti Önt a jelentkezési határidő lejárta után. A határidőt követően jelentkezést nem áll módunkban elfogadni. A várható túljelentkezésre való tekintettel javasoljuk a minél előbbi regisztrációt. Túljelentkezés esetén előnyt élveznek a Szakkollégium tagjai, a Szakkollégium tantárgyait felvevő hallgatók, illetve az ETE, MEE, MET szervezetek valamelyikének tagjai. Azon jelentkezők, akik nem jelennek meg a megjelölt indulási időpontban, kizárhatók a szemeszter további létszámhatáros programjaiból.

A jelentkezők a jelentkezés visszaigazolását és az utazás részleteit a megadott e-mail címükre kapják meg legkésőbb 2017. március 23-ig.

Az üzemlátogatás meghívója itt érhető el.