Bátaapáti Nemzeti Radioaktívhulladék-tároló

Helyszín:

Bátaapáti Nemzeti Radioaktívhulladék-tároló

Időpont:

2017. október 5. 10:00 -tól

2017. október 5. 12:00 -ig

Jelentkezési határidő lejárt

Szervező

  • Antók Csenge
    Antók Csenge

Letöltések

Credital Üzemlátogatás

Bátaapáti Nemzeti Radioaktívhulladék-tároló

Időpont: 2017. október 5. 10:00

Helyszín: Bátaapáti Nemzeti Radioaktívhulladék-tároló

A Bátaapátiban létesített Nemzeti Radioaktívhulladék-tároló a Paksi Atomerőmű üzemeltetése során keletkező kis és közepes aktivitású radioaktív hulladékok tárolására szolgál. A szilárd és folyékony üzemviteli, valamint a majdani leszerelési hulladékok az átvételt és a megfelelő technológiai előkészítést követően felszín alatti tárolókamrában kerülnek végleges elhelyezésre. Üzemlátogatásunk során szakmai körbevezetéssel nyílik lehetőség a létesítmény felszín alatti kamrájának, technológiai épületének, valamint a felszíni látogatóközpontjának megtekintésére.

Az üzemlátogatás díjmentes. Felhívjuk figyelmét, hogy - a meglátogatott létesítmény korlátozott fogadóképessége miatt - a jelentkezés önmagában nem garantálja az üzemlátogatáson való részvételt. A jelentkezés elfogadásáról az üzemlátogatás szervezője értesíti Önt a jelentkezési határidő lejárta után. A határidőt követően jelentkezést nem áll módunkban elfogadni. A várható túljelentkezésre való tekintettel javasoljuk a minél előbbi regisztrációt. Túljelentkezés esetén előnyt élveznek a Szakkollégium tagjai, a Szakkollégium tantárgyait felvevő hallgatók, illetve az ETE, MEE, MET szervezetek valamelyikének tagjai. Azon jelentkezők, akik nem jelennek meg a megjelölt indulási időpontban, kizárhatók a szemeszter további létszámhatáros programjaiból.

A jelentkezők a jelentkezés visszaigazolását és az utazás részleteit a megadott e-mail címükre kapják meg legkésőbb 2017. szeptember 30.-ig.

 

Képgaléria