Albertirsa Kimpián Aladárral

Helyszín:

OVIT Zrt. albertirsai alállomása

Időpont:

2017. november 9. 9:00 -tól

2017. november 9. 17:00 -ig

Jelentkezési határidő lejárt

Szervező

  • Dankó Tamás
    Dankó Tamás

Credital Üzemlátogatás

Albertirsa Kimpián Aladárral

Időpont: 2017. november 9. 9:00

Helyszín: OVIT Zrt. albertirsai alállomása

Az érdeklődők az OVIT Zrt. által 1978 decemberében üzembe helyezett 750/400 kV-os albertirsai alállomást tekinthetik meg. Az európai villamosenergia-rendszerek együttműködésének részeként a kelet-nyugat és észak-dél irányú nemzetközi villamosenergia-szállítást teszi lehetővé, felhasználva a két 1100 MVA terhelhetőségű transzformátort. Az alállomás 750 kV-ról 400 kV-ra történő átállása miatt üzemlátogatásunk kiváló lehetőség a jelenleg még üzemelő 750 kV-os berendezések megtekintésére.

A résztvevők körbevezetését az alállomás egykori főtervezője, Kimpián Aladár fogja segíteni.

Az üzemlátogatás díjmentes. Felhívjuk figyelmét, hogy - a meglátogatott létesítmény korlátozott fogadóképessége miatt - a jelentkezés önmagában nem garantálja az üzemlátogatáson való részvételt. A jelentkezés elfogadásáról az üzemlátogatás szervezője értesíti Önt a jelentkezési határidő lejárta után. A határidőt követően jelentkezést nem áll módunkban elfogadni. A várható túljelentkezésre való tekintettel javasoljuk a minél előbbi regisztrációt. Túljelentkezés esetén előnyt élveznek a Szakkollégium tagjai, a Szakkollégium tantárgyait felvevő hallgatók, illetve az ETE, MEE, MET szervezetek valamelyikének tagjai. Azon jelentkezők, akik nem jelennek meg a megjelölt indulási időpontban, kizárhatók a szemeszter további létszámhatáros programjaiból.

A jelentkezők a jelentkezés visszaigazolását és az utazás részleteit a megadott e-mail címükre kapják meg legkésőbb 2017. november 4.-ig.

Az üzemlátogatás meghívója itt érhető el.

Képgaléria