Kutatók Éjszakája - Fiatal Kutatók az energetikában

Helyszín:

BME V1 épület aula (1111 Budapest, Egry József utca 18.)

Időpont:

2016. szeptember 30. 15:00 -tól

2016. szeptember 30. 23:00 -ig

Szervező

Előadás

Kutatók Éjszakája - Fiatal Kutatók az energetikában

Időpont: 2016. szeptember 30. 15:00

Helyszín: BME V1 épület aula (1111 Budapest, Egry József utca 18.)

Az Energetikai Szakkollégium az eddigi évekhez hasonlóan idén is részt vesz a Kutatók Éjszakáján. A Szakkollégium tagjai közül sokan végeznek tudományos kutató munkát tanulmányaik mellett. Közülük néhányan poszterek segítségével mutatják be az elmúlt időszakban az energetika egy-egy területén végzett tevékenységüket az érdeklődő látogatóknak.

Ezzel egyidőben vendégeink energetikai témájú kvízeket, keresztrejtvényeket tölthetnek ki standunknál, illetve számos interaktív játékkal várjuk a kedves érdeklődőket. Egy kis ízelítőként említhető a Pakli ErőműTabuképfelismerő játék, amelyek minden korosztály számára szórakoztató formában mutatják be a magyar energiatermelést. Természetesen a sikeres játékosoknak jutalom is jár majd.

A program egész ideje alatt szakkollégisták segítik majd az eligazodást, irányítják a játékokat a standunknál, illetve szívesen válaszolnak a kvízekben felmerülő általános energetikai kérdésekre és érdekességekkel egészítik ki azokat. Mindemellett örömmel mutatják be a szakkollégium működését, tevékenységét az érdeklődő közönség számára.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk programunkra!

Regisztráció nem szükséges!

A program leírása elérhető itt.