GE Hungary Kft. Veresegyházi Turbinagyár

Helyszín:

GE Hungary Kft. Veresegyházi Turbinagyár

Időpont:

2016. november 3. 10:00 -tól

2016. november 3. 15:00 -ig

Szervező

Üzemlátogatás

GE Hungary Kft. Veresegyházi Turbinagyár

Időpont: 2016. november 3. 10:00

Helyszín: GE Hungary Kft. Veresegyházi Turbinagyár

A GE először 1989-ben jelent meg Magyarországon. 2001-ben nyitotta meg veresegyházi gyárát, ahol gázturbina alkatrészek gyártásával, javításával, kis és közepes teljesítményű mobil erőművek, valamint gázmotorok összeszerelésével foglalkoznak. A GE a turbinagyárban 1700 főt, az egész országban több mint 10000 főt foglalkoztat, immáron a legnagyobb amerikai befektetőként.

A látogatás során megtekintjük az egyes turbina típusokat, továbbá a különböző munkafolyamatokat, melyek egy prezentációval együtt átfogó képet adnak a gyár működéséről.

GE-Hungary

 Az üzemlátogatás díjmentes. Felhívjuk figyelmét, hogy - a meglátogatott létesítmény korlátozott fogadóképessége miatt - a jelentkezés önmagában nem garantálja az üzemlátogatáson való részvételt. A jelentkezés elfogadásáról az üzemlátogatás szervezője értesíti Önt a jelentkezési határidő lejárta után. A határidőt követően jelentkezést nem áll módunkban elfogadni. A várható túljelentkezésre való tekintettel javasoljuk a minél előbbi regisztrációt. Túljelentkezés esetén előnyt élveznek a Szakkollégium tagjai, a Szakkollégium tantárgyait felvevő hallgatók, illetve az ETE, MEE, MET szervezetek valamelyikének tagjai. Azon jelentkezők, akik nem jelennek meg a megjelölt indulási időpontban, kizárhatók a szemeszter további létszámhatáros programjaiból.

A jelentkezők a jelentkezés visszaigazolását és az utazás részleteit a megadott e-mail címükre kapják meg legkésőbb 2016. október 29-ig.

Az üzemlátogatás meghívója itt érhető el.