Uniferro Kazán- és Gépgyártó Kft., Ajkai Erőmű

Helyszín:

Ajkai Erőmű

Időpont:

2015. október 13. 10:00 -tól

2015. október 13. 17:00 -ig

Jelentkezési határidő lejárt

Szervező

  • Megyeri Szabolcs

    Külső munkatárs

Üzemlátogatás

Uniferro Kazán- és Gépgyártó Kft., Ajkai Erőmű

Időpont: 2015. október 13. 10:00

Helyszín: Ajkai Erőmű

Az Uniferro Kazán és Gépgyár Kft. tevékenységét már 40 éve kazánok, kazánházi berendezések, nyomástartó edények, komplett hőszolgáltató egységek, valamint acél- és fémszerkezetek tervezése, gyártása és kivitelezése határozza meg. A Bakonyi Erőmű Zrt. Ajkai Hőerőműve - Magyarországon az elsők között – biomassza üzemelésre átállva elsősorban a környező város és iparterület hőenergia igényeinek kielégítésében vált meghatározóvá.

Az üzemlátogatás első részében az általános tájékoztatást követően megismerkedhetünk az Uniferro Kazán- és Gépgyár Kft. termékeivel és az üzem területén azok gyártási folyamataival. A második rész során az Ajkai Hőerőmű gépészeti és energetikai rendszereit ismerhetjük meg közelebbről.

uniferro

Az üzemlátogatás díjmentes. Felhívjuk figyelmét, hogy - a meglátogatott létesítmény korlátozott fogadóképessége miatt - a jelentkezés önmagában nem garantálja az üzemlátogatáson való részvételt. A jelentkezés elfogadásáról az üzemlátogatás szervezője értesíti Önt a jelentkezési határidő lejárta után. A határidőt követően jelentkezést nem áll módunkban elfogadni. A várható túljelentkezésre való tekintettel javasoljuk a minél előbbi regisztrációt. Túljelentkezés esetén előnyt élveznek a Szakkollégium tagjai, a Szakkollégium tantárgyait felvevő hallgatók, illetve az ETE, MEE, MET szervezetek valamelyikének tagjai. Azon jelentkezők, akik nem jelennek meg a megjelölt indulási időpontban, kizárhatók a szemeszter további létszámhatáros programjaiból.

A jelentkezők a jelentkezés visszaigazolását és az utazás részleteit a megadott e-mail címükre kapják meg legkésőbb 2015. október 8-ig.

Az üzemlátogatás meghívója itt érhető el.