Villamos- és gépészmérnökök elhelyezkedési lehetőségei

Helyszín:

Budapesti Műszaki Egyetem Kármán Tódor Kollégium, földszint 20. 1111 Budapest, Irinyi J. u. 9-11.

Előadó:

Böddi Márta; Gönczi Péter; Dr. Varga László; Vavrik Antal

Időpont:

2005. április 28. 18:00 -tól

2005. április 28. 20:00 -ig

Szervező

 • Czigándi Tamás

  Külső munkatárs

 • Fehér Sándor

  Külső munkatárs

 • Memon Tomislav

  Külső munkatárs

 • Hárfás Zsolt
  Hárfás Zsolt

  Pártoló tag

Előadás

Villamos- és gépészmérnökök elhelyezkedési lehetőségei

Előadó: Böddi Márta; Gönczi Péter; Dr. Varga László; Vavrik Antal

Időpont: 2005. április 28. 18:00

Helyszín: Budapesti Műszaki Egyetem Kármán Tódor Kollégium, földszint 20. 1111 Budapest, Irinyi J. u. 9-11.

Az előadás folyamán a meghívott szakemberek ismertetik azokat a követelményeket amiknek egy kezdő mérnöknek meg kell felelni va-lamint elmondják, hogy a saját szakterületükön belül pillanatnyilag il-letve az elkövetkezendő időszakban milyen szakemberekre van illetve lesz szükség előreláthatóan.

Az előadókról:
Böddi Márta - GE Hungary - Humán Erőforrás szakértő
„A GE a világ egyik legjelentősebb multinacionális cége, amely az 1989-es év vége óta sikeresen működik és növekszik Magyarországon. A siker kulcsa a GE kul-túrája, amely lehetővé teszi a partneri viszony kialakítását munkatársaival, a helyi közösségekkel, az üzleti, a tudományos élet képviselőivel és a kormányzattal."

Gönczi Péter - Erőterv - Műszaki igazgató
„Tevékenységünk két fő területre koncentrálódik: Nukleáris tervezés és mér-nökszolgálat, valamint Hagyományos tervezés és mérnökszolgálat üzleti területekre.
Szakmai képzettségünk és készségeink, felhalmozott tapasztalataink lehetővé teszik, hogy termékeinkkel lefedjük a teljes energia láncot a villamos- és hőenergia termeléstől a szállításon és elosztáson, rendszerirányításon, informatikán keresztül a végfelhasználásig."

Dr. Varga László - VNL VEIKI - Ügyvezető igazgató
„A VEIKI-VNL Villamos Nagylaboratóriumok Korlátolt Felelősségű Társaság független vizsgáló laboratórium és terméktanúsítási iroda, a Belügyminisztérium ál-tal kijelölt minősítő laboratórium és résztvevője a Zárlati és Nagyfeszültségű Laboratóriumok nemzetközi szervezetének az STL-nek (Short-Circuit Testing Liaison)."

Vavrik Antal - ERBE - Ügyvezető Igazgató
„Társaságunk neve is tükrözi tevékenységét, amely elsődlegesen energetikai beruházások előkészítését, irányítását és ellenőrzését öleli fel. A villamos távvezetéki, a környezetvédelmi, valamint az infokommunikációs felkészültségünket is az energetika bázisán fejlesztettük ki, ma már komoly sikerekkel. A gyártóktól független mérnökirodánk szakképzettségével, tapasztalatával, színvonalas és versenyképes szolgáltatásaival megbízható partner a beruházások döntés-előkészítésében, megtervezésében, tanácsadásban, a kivitelezés megvalósításában, az üzembe helyezésben, majd az üzemvitelt segítő feladatokban. „