WATT`S UP- MVM Gyakornoki Program

Itt a nagy lehetőség, hogy gyakornokként megalapozd jövődet az MVM Csoportnál!
Az MVM Csoport társaságai keresnek olyan felsőoktatásban tanuló hallgatókat, akik korszerű tudásukkal, ismereteikkel, az ágazat és a szakterületek iránti magas fokú elkötelezettséggel, a fejlődésre való nyitott hozzáállásukkal támogatják az MVM Csoportot stratégiai céljainak elérésében.

Az idén első alkalommal induló WATT's UP Gyakornoki Program keretén belül betekintést nyerhetsz az MVM Csoport működésébe, megismerheted innovatív oldalát. A program során lehetőséged nyílik a magyar energiapiac legnagyobb újításaiban közvetlenül is részt venni, gyakorlatias, problémamegoldó képességet igénylő feladatokat végrehajtani.

A mentorrendszerrel és online utánkövetéssel támogatott Gyakornoki Programba az energiaszektor iránt elhivatott, tehetséges fiatalok jelentkezését várják, különböző műszaki, gazdasági és jogi területekre egyaránt. Az ország több pontján induló 6 hónapos program változatos kihívások elé állítja majd a felsőoktatásban tanulókat, amely kiváló tapasztalatszerzési lehetőség nemcsak az energiaszektorban, de a teljes munkaerőpiacon is.

Tájékozódjatok az MVM Karrieroldalán a meghirdetett lehetőségekről és turbózzátok fel karriereteket extra energiával!

Jelentkezési feltételek:
Jelentkezésedet március 28-ig várjuk az MVM Csoport részmunkaidős gyakornoki ajánlataira! Az MVM Csoport 11 társasága által hirdetett aktuális gyakorlati lehetőségeket az alábbi linken éred el: 

http://www.mvm.hu/hu/technikai-menupontok/karrier/Lapok/karrier.aspx

Az általad kiválasztott pozíció alatt megjelenő jelentkezés gombra kattintva tudod feltölteni a pályázáshoz szükséges adataidat, a legfrissebb magyar nyelvű önéletrajzodat és motivációs leveledet. Javasoljuk, hogy több gyakornoki pozícióra is jelentkezz, mert ezzel is növelheted az esélyeidet.

Kiket várunk?
Nappali tagozatos, másod- és harmadéves mérnöki, gazdasági, informatikai és jogi hallgatókat.

Miért érdemes jelentkezni?
Az egyedülálló szakmai mentorrendszer, a kiválasztási tapasztalatszerzés és az egyénre szabott fejlesztési programok kipróbálása, a versenyképes fizetés, tapasztalatszerzés és a jövőbeli karriered építése miatt. Kell ennél több biztosíték?

Ha úgy érzed Te vagy az ideális jelölt, jelentkezz!

Jelentkezés:

  1. Az MVM Karrieroldalán elérhető állásajánlatok közül válaszd ki a neked valót!
  2. Töltsd ki a regisztrációs felületet! Személyes adataidon, képzettségeden és esetleges tapasztalataidon túl nem lesz szükségünk másra.
  3. Ha elküldted a jelentkezésedet, nincs más dolgod, mint várni a visszajelzésünket!