Growww 2016

A MOL-csoport 2007-ben indította útjára a Growww friss diplomás programot, hogy stratégiai céljai megvalósításához képzett, angolul jól beszélő, tehetséges, szakmájunk iránt elhivatott és a társaságunk iránt elkötelezett kollégákkal erősítse tovább csapatát.

A felvett pályázókkal egy évre szóló munkaszerződést kötünk, melynek végén munkatársi/szakértői pozíciót és határozatlan idejű munkaszerződést kínálunk fel a rátermettségüket bizonyító fiataloknak.

2007 óta több mint 1750 friss diplomás csatlakozott a MOL-csoporthoz, legtöbben még ma is itt dolgoznak (Magyarországon, Horvátországban, Szlovákiában, Szlovéniában, Olaszországban, Romániában, Pakisztánban, Csehországban, Lengyelországban és Irakban). Közülük néhányan már vezetői feladatokat látnak el.

Magyarországon a MOL Magyarország és leányvállalatai, valamint a budapesti Headquater által meghirdetett pozíciókra lehet jelentkezni a Growww programba.

További részletek a GROWWW weboldalán: http://mol.hu/hu/karrier/growww-program

A Mester-M Díjat és az Új Európa Alapítvány által 2007 óta adományozott MOL Tehetséggondozásért Díjat ettől az évtől összevonjuk. A két elismerési forma az elmúlt 8 évben összesen közel 120 kiváló pedagógus tehetséggondozó munkáját ismerte el.
A MESTER-M DÍJ kibővített formában él tovább, 2015-től a természettudományos tanárok mellett díjazza majd a művészeti, bölcsészettudományi területen és a sportban dolgozó, 10-18 év közötti fiatalokkal foglalkozó szaktanárokat, edzőket.
A Mester-M Díj továbbra is kiemelt jelentőséget tulajdonít a természettudományos oktatásnak és szeretné jutalmazni azokat a tanárokat, akik ezt a területet megszerettetik a diákjaikkal, tehetségüket kibontakoztatják és pályaválasztásukban orientálják őket.
Jelölések tekintetében idén is számítunk azokra a diákokra, akik hálásak volt mesterüknek, tanáruknak, aki a középiskolai tanulmányok során és a pályaválasztásban segítette őket és hálájukat úgy fejezik ki, hogy jelölik őt a MESTER-M Díjra.
A MESTER-M Díj anyagi és erkölcsi elismerés, amelynek értéke egymillió forint személyenként!

A jelöléseket online lehet benyújtani 2015. december 31-ig az alábbi oldalon:
http://www.ujeuropaalapitvany.hu/cikk/mester-m