Nagykanizsai gázelosztó tanpálya

Helyszín:

Nagykanizsa

Időpont:

2019. április 18. 7:00 -tól

2019. április 18. 16:00 -ig

Jelentkezési határidő lejárt

Szervező

Credital Üzemlátogatás

Nagykanizsai gázelosztó tanpálya

Időpont: 2019. április 18. 7:00

Helyszín: Nagykanizsa

A nagykanizsai tanpálya az első földgázipari komplexum az országban. A tanpálya lehetőséget biztosít a bekövetkezett üzemzavarok, rendkívüli események modellezésére, új technológiák bemutatására „nem éles” körülmények között.Emellett azon veszélyeknek a bemutatására, amelyek a földgáz fizikai-kémiai tulajdonságai miatt jelentkezhetnek, ha nem szabályozott keretek között jelenik meg a környezetünkben ez az egyáltalán nem veszélytelen energiahordozó. Továbbá a szabálytalan munkavégzés következményeinek szemléletes bemutatására, akár az elrettentés eszközrendszerének a felhasználásával.

Az üzemlátogatás díjmentes. Felhívjuk figyelmét, hogy - a meglátogatott létesítmény korlátozott befogadóképessége miatt - a jelentkezés önmagában nem garantálja az üzemlátogatáson való részvételt. A jelentkezés elfogadásáról az üzemlátogatás szervezője értesíti Önt a jelentkezési határidő lejárta után. A határidőt követően jelentkezést nem áll módunkban elfogadni. A várható túljelentkezésre való tekintettel javasoljuk a minél előbbi regisztrációt. Túljelentkezés esetén előnyt élveznek a Szakkollégium tagjai, a Szakkollégium tantárgyait felvevő hallgatók, illetve az ETE, MEE, MET szervezetek valamelyikének tagjai. Azon jelentkezők, akik nem jelennek meg a megjelölt indulási időpontban, kizárhatók a szemeszter további létszámkorlátos programjaiból.

A rendezvényen való részvétellel tudomásul veszi, hogy az ott készült képeket az Energetikai Szakkollégium szabadon felhasználhatja. További információk találhatóak a www.eszk.org honlapon.

A jelentkezők a jelentkezés visszaigazolását és az utazás részleteit a megadott e-mail címükre kapják meg legkésőbb 2019. április 13-ig.


EMET