MVM Észak-Budai Fűtőerőmű

Helyszín:

Budapest

Időpont:

2019. március 13. 8:00 -tól

2019. március 13. 15:00 -ig

Jelentkezési határidő lejárt

Szervező

Letöltések

Credital Üzemlátogatás

MVM Észak-Budai Fűtőerőmű

Időpont: 2019. március 13. 8:00

Helyszín: Budapest

A budapesti telephelyű, 2007-ben üzembe helyezett Észak Budai Kogenerációs Fűtőerőművet az MVM cégcsoport üzemelteti. Feladata, hogy ellássa az észak-budai és óbudai távhőkörzetek hőigényeit, hőenergiával kapcsoltan villamos energiát termeljen, melyet korábban a KÁT mérlegkörben, jelenleg az árampiacon értékesít, valamint a nyári időszakban a ki nem használt termelő kapacitását a rendszerszintű tartalékkapacitás-piacon értékesítse.

A fűtőerőmű területén az üzem vezetői fogják körbevezetni a csoportot, a látogatás becsült időtartama 3 óra. A Kunigunda úti telephely megközelítése önállóan, tömegközlekedéssel történik.Az üzemlátogatás díjmentes.

Túljelentkezés esetén előnyt élveznek a Szakkollégium tagjai, a Szakkollégium tantárgyait felvevő hallgatók, illetve az ETE, MEE, MET szervezetek tagjai. A határidőt követően jelentkezést nem áll módunkban elfogadni. Azon jelentkezők, akik nem jelennek meg a megjelölt indulási időpontban, kizárhatók a szemeszter további létszámhatáros programjaiból. A jelentkezők a jelentkezés visszaigazolását és a program részleteit a megadott e-mail címükre kapják meg legkésőbb 2018. március 10-ig.


A rendezvényen való részvétellel tudomásul veszem, hogy az ott készült képeket az Energetikai Szakkollégium szabadon felhasználhatja. További információk az www.eszk.org honlapon.