ISD Dunaferr, Dunai Vasmű

Helyszín:

Dunaújváros

Időpont:

2018. szeptember 17. 7:00 -tól

2018. szeptember 17. 16:00 -ig

Jelentkezési határidő lejárt

Szervező

Letöltések

Credital Üzemlátogatás

ISD Dunaferr, Dunai Vasmű

Időpont: 2018. szeptember 17. 7:00

Helyszín: Dunaújváros

A dunaújvárosi székhelyű ISD DUNAFERR társaságcsoport Magyarország egyik legnagyobb ipari termelő vállalata. A több mint hat évtizedes múltra visszatekintő cégcsoport által gyártott melegen hengerelt, pácolt, hidegen hengerelt, horganyzott szalagokat és táblalemezeket, valamint nyitott és zárt hidegen hajlított idomacélokat elsősorban gépipari, járműipari, építőipari termékek gyártásához, acélszerkezetek, háztartási berendezések és egyéb alkatrészek előállításához használják fel.

Terveink szerint a következő egységeket látogatnánk meg: Nagyolvasztómű, Acélmű (konverter) és opcionálisan a Meleghengermű.

Az üzemlátogatás díjmentes. Túljelentkezés esetén előnyt élveznek a Szakkollégium tagjai, a Szakkollégium tantárgyait felvevő hallgatók, illetve az ETE, MEE, MET szervezetek tagjai. A határidőt követően jelentkezést nem áll módunkban elfogadni. Azon jelentkezők, akik nem jelennek meg a megjelölt indulási időpontban, kizárhatók a szemeszter további létszámhatáros programjaiból. A jelentkezők a jelentkezés visszaigazolását és a program részleteit a megadott e-mail címükre kapják meg legkésőbb 2018. szeptember 14.-ig.

 

A rendezvényen való részvétellel tudomásul veszem, hogy az ott készült képeket az Energetikai Szakkollégium szabadon felhasználhatja.

Képgaléria