Gyárlátogatás az Audi autógyárába

Helyszín:

Győr

Időpont:

2018. május 7. 8:00 -tól

2018. május 7. 16:00 -ig

Jelentkezési határidő lejárt

Szervező

Credital Üzemlátogatás

Gyárlátogatás az Audi autógyárába

Időpont: 2018. május 7. 8:00

Helyszín: Győr

Az Audi területén folyó átépítések miatt az üzemlátogatás időpontja 2018. május 7., hétfőre módosul. Az időpont változásával kapcsolatban köszönjük megértésüket.

A győri Audi gyárban 1994. augusztusában kezdődött a motorok sorozatgyártása napi 500 egységes kapacitással. Az Audi Hungaria Zrt. 25 éves történelme alatt a Volkswagen konszern központi motorszállítója, illetve a világ legnagyobb motorgyártója lett. Emellett napjainkban számos autótípus gyártását is Magyarországon végzik, többek között a különböző TT-k, az A3-sok, a Q3-asok és hamarosan a Q4-esek is hazánkban készülnek majd. Ekkora gyártási kapacitás fenntartásához hatalmas mennyiségű villamos energiára van szükség, amiből az következik, hogy az Audi gyár hazánk legnagyobb ipari fogyasztói közé tartozik.

A látogatás során megtekintjük a motorgyárat, a villamos hajtások fejlesztőlabort, valamint egy előadás keretében megismerjük a gyár energiaellátásának felépítését is.

Az üzemlátogatás díjmentes. Túljelentkezés esetén előnyt élveznek a Szakkollégium tagjai, a Szakkollégium tantárgyait felvevő hallgatók, illetve az ETE, MEE, MET szervezetek valamelyikének tagjai. A határidőt követően jelentkezést nem áll módunkban elfogadni. Azon jelentkezők, akik nem jelennek meg a megjelölt indulási időpontban, kizárhatók a szemeszter további létszámhatáros programjaiból. A jelentkezők a jelentkezés visszaigazolását és a program részleteit a megadott email címükre kapják meg legkésőbb 2018. május 2-ig.