EGIS gyógyszergyár

Helyszín:

Egis Gyógyszergyár Nyrt.

Időpont:

2017. március 7. 10:00 -tól

2017. március 7. 16:00 -ig

Szervező

Üzemlátogatás

EGIS gyógyszergyár

Időpont: 2017. március 7. 10:00

Helyszín: Egis Gyógyszergyár Nyrt.

Alapításának századik évfordulóján egyedülálló tudományos és technológiai központot avatott budapesti székhelyén az Egis Gyógyszergyár Nyrt. A vállalat azzal a céllal hozta létre az Egis Tudományos és Technológiai Központot (ETTK), hogy XXI. századi környezetben, világszínvonalú interaktív eszközök segítségével mutassa be az orvosok és a gyógyszerészek számára a hatóanyag- és késztermékgyártás gyakorlatát, valamint a gyógyszeripari kutatás-fejlesztés területét.

egis

Az üzemlátogatás díjmentes. Felhívjuk figyelmét, hogy - a meglátogatott létesítmény korlátozott fogadóképessége miatt - a jelentkezés önmagában nem garantálja az üzemlátogatáson való részvételt. A jelentkezés elfogadásáról az üzemlátogatás szervezője értesíti Önt a jelentkezési határidő lejárta után. A határidőt követően jelentkezést nem áll módunkban elfogadni. A várható túljelentkezésre való tekintettel javasoljuk a minél előbbi regisztrációt. Túljelentkezés esetén előnyt élveznek a Szakkollégium tagjai, a Szakkollégium tantárgyait felvevő hallgatók, illetve az ETE, MEE, MET szervezetek valamelyikének tagjai. Azon jelentkezők, akik nem jelennek meg a megjelölt indulási időpontban, kizárhatók a szemeszter további létszámhatáros programjaiból.

A jelentkezők a jelentkezés visszaigazolását és az utazás részleteit a megadott e-mail címükre kapják meg legkésőbb 2017. március 5-ig.

Az üzemlátogatás meghívója itt érhető el.