Parlament épületgépészete

Helyszín:

Parlament

Időpont:

2016. május 3. 15:00 -tól

2016. május 3. 20:00 -ig

Szervező

  • Megyeri Szabolcs

    Külső munkatárs

Üzemlátogatás

Parlament épületgépészete

Időpont: 2016. május 3. 15:00

Helyszín: Parlament

parlament

Az Országház Budapest és az ország egyik legismertebb középülete, mely otthont nyújt a Magyar Országgyűlésnek és egyes intézményeinek. Építése 1885-1904 között zajlott, azóta is csupán kisebb felújításokon esett keresztül. Jelenleg műemlékvédelmet élvez, valamint a kulturális örökség része. Az üzemlátogatás során a résztvevők két csoportban tekinthetik meg az épület hőellátásáért felelős hőközpontját, valamint a Parlament pincerendszerét és így a légellátást biztosító rendszereket és berendezéseket.

Az üzemlátogatás díjmentes. Felhívjuk figyelmét, hogy - a meglátogatott létesítmény korlátozott fogadóképessége miatt - a jelentkezés önmagában nem garantálja az üzemlátogatáson való részvételt. A jelentkezés elfogadásáról az üzemlátogatás szervezője értesíti Önt a jelentkezési határidő lejárta után. A határidőt követően jelentkezést nem áll módunkban elfogadni. A várható túljelentkezésre való tekintettel javasoljuk a minél előbbi regisztrációt. Túljelentkezés esetén előnyt élveznek a Szakkollégium tagjai, a Szakkollégium tantárgyait felvevő hallgatók, illetve az ETE, MEE, MET szervezetek valamelyikének tagjai. Azon jelentkezők, akik nem jelennek meg a megjelölt indulási időpontban, kizárhatók a szemeszter további létszámhatáros programjaiból.

A jelentkezők a jelentkezés visszaigazolását és az utazás részleteit a megadott e-mail címükre kapják meg legkésőbb 2016. április 20-ig.

Az üzemlátogatás meghívója itt érhető el.