MTA csillebérci kutatóközpont

Helyszín:

MTA csillebérci kutatóközpont

Időpont:

2016. szeptember 27. 10:00 -tól

2016. szeptember 27. 15:00 -ig

Szervező

Üzemlátogatás

MTA csillebérci kutatóközpont

Időpont: 2016. szeptember 27. 10:00

Helyszín: MTA csillebérci kutatóközpont

A Magyar Tudományos Akadémia Központi Fizikai Kutatóintézete 1950. szeptember 1-jén kezdte meg működését Csillebércen. Kezdetben egyetlen intézményként működött, azonban az évek során több, önállósággal rendelkező tudományos intézeteket alapítottak. A létesítmények fő célja a nemzetközi színvonalú tudományos kutatások folytatása. A telephelyen jelenleg az MTA két kutatóközpontja, az Energiatudományi Kutatóközpont és a Wigner Fizikai Kutatóközpont, valamint egyéb intézmények, vállalkozások találhatók.

csillebérc

Az üzemlátogatás díjmentes. Felhívjuk figyelmét, hogy - a meglátogatott létesítmény korlátozott fogadóképessége miatt - a jelentkezés önmagában nem garantálja az üzemlátogatáson való részvételt. A jelentkezés elfogadásáról az üzemlátogatás szervezője értesíti Önt a jelentkezési határidő lejárta után. A határidőt követően jelentkezést nem áll módunkban elfogadni. A várható túljelentkezésre való tekintettel javasoljuk a minél előbbi regisztrációt. Túljelentkezés esetén előnyt élveznek a Szakkollégium tagjai, a Szakkollégium tantárgyait felvevő hallgatók, illetve az ETE, MEE, MET szervezetek valamelyikének tagjai. Azon jelentkezők, akik nem jelennek meg a megjelölt indulási időpontban, kizárhatók a szemeszter további létszámhatáros programjaiból.

A jelentkezők a jelentkezés visszaigazolását és az utazás részleteit a megadott e-mail címükre kapják meg legkésőbb 2016. szeptember 23-ig.

Az üzemlátogatás előreláthatólag a délutáni órákban fog megvalósulni. A látogatás tervezett időtartama körülbelül négy óra lesz.

Az üzemlátogatás meghívója itt érhető el.