Mol Nyrt. Dunai Finomító

Helyszín:

Mol Nyrt. Dunai Finomító

Időpont:

2016. október 12. 8:00 -tól

2016. október 12. 15:30 -ig

Szervező

Üzemlátogatás

Mol Nyrt. Dunai Finomító

Időpont: 2016. október 12. 8:00

Helyszín: Mol Nyrt. Dunai Finomító

A Dunai Finomító, mely működését 1965-ben kezdte meg, Budapesthez közel, Százhalombattán található. A MOL által üzemeltetett létesítmény közel 1.200 főt foglalkoztat és 165.000 hordó/nap-os (8,1 millió tonna/év-es) kapacitásával a közép--kelet-európai régió egyik legnagyobb és legmodernebb finomítójának számít.

finomító

Az üzemlátogatás díjmentes. Felhívjuk figyelmét, hogy - a meglátogatott létesítmény korlátozott fogadóképessége miatt - a jelentkezés önmagában nem garantálja az üzemlátogatáson való részvételt. A jelentkezés elfogadásáról az üzemlátogatás szervezője értesíti Önt a jelentkezési határidő lejárta után. A határidőt követően jelentkezést nem áll módunkban elfogadni. A várható túljelentkezésre való tekintettel javasoljuk a minél előbbi regisztrációt. Túljelentkezés esetén előnyt élveznek a Szakkollégium tagjai, a Szakkollégium tantárgyait felvevő hallgatók, illetve az ETE, MEE, MET szervezetek valamelyikének tagjai. Azon jelentkezők, akik nem jelennek meg a megjelölt indulási időpontban, kizárhatók a szemeszter további létszámhatáros programjaiból.

A jelentkezők a jelentkezés visszaigazolását és az utazás részleteit a megadott e-mail címükre kapják meg legkésőbb 2016. október 5-ig.

Az üzemlátogatás meghívója itt érhető el.