Dorogi veszélyeshulladék-égető

Helyszín:

SARPI Dorog Kft.

Időpont:

2016. április 4. 13:00 -tól

2016. április 4. 17:00 -ig

Szervező

  • Erdős Boglárka
    Erdős Boglárka

    Pártoló tag

Üzemlátogatás

Dorogi veszélyeshulladék-égető

Időpont: 2016. április 4. 13:00

Helyszín: SARPI Dorog Kft.

 

A Dorogi hulladékégető (SARPI Dorog Kft.) egy főként gyógyszeripari- és vegyipari hulladékok megsemmisítésére, komplex ártalmatlanítására szakosodott létesítmény, amely hazánk legnagyobb veszélyeshulladék-égetője. Az üzemlátogatás során a résztvevők egy rövid előadás keretében hallhatnak a cég történetéről, főbb tevékenységi köreiről, majd az üzem bejárása során részletesen megismerhetik a használt technológiákat, továbbá a vállalat környezetvédelemmel, munkabiztonsággal kapcsolatos tevékenységét is.

Az üzemlátogatás díjmentes. Felhívjuk figyelmét, hogy - a meglátogatott létesítmény korlátozott fogadóképessége miatt - a jelentkezés önmagában nem garantálja az üzemlátogatáson való részvételt. A jelentkezés elfogadásáról az üzemlátogatás szervezője értesíti Önt a jelentkezési határidő lejárta után. A határidőt követően jelentkezést nem áll módunkban elfogadni. A várható túljelentkezésre való tekintettel javasoljuk a minél előbbi regisztrációt. Túljelentkezés esetén előnyt élveznek a Szakkollégium tagjai, a Szakkollégium tantárgyait felvevő hallgatók, illetve az ETE, MEE, MET szervezetek valamelyikének tagjai. A határidőt követően jelentkezést nem áll módunkban elfogadni. Azon jelentkezők, akik nem jelennek meg a megjelölt indulási időpontban, kizárhatók a szemeszter további létszámhatáros programjaiból.

A jelentkezők a jelentkezés visszaigazolását és az utazás részleteit a megadott e-mail címükre kapják meg legkésőbb 2016. március 31-ig.

Az üzemlátogatás meghívója itt érhető el.

Képgaléria