Bősi Vízerőmű és Dunakiliti Duzzasztómű

Helyszín:

Bősi Vízerőmű és Dunakiliti Duzzasztómű

Időpont:

2016. november 14. 6:00 -tól

2016. november 14. 17:00 -ig

Szervező

Üzemlátogatás

Bősi Vízerőmű és Dunakiliti Duzzasztómű

Időpont: 2016. november 14. 6:00

Helyszín: Bősi Vízerőmű és Dunakiliti Duzzasztómű

A Bősi Vízerőmű a tervezett Bős-Nagymaros vízerőmű részeként épült meg 1992-ben, azóta Szlovákia villamosenergia-termelésének mintegy 8%-át teszi ki. Az erőmű szerves része a Dunakilitinél lévő duzzasztómű, mely a nagymarosi vízerőműhöz hasonlóan nem készült el teljesen, és sosem helyezték üzembe. Az üzemlátogatás során mindkét helyre betekintést nyerhetünk, így megismerve az egykor tervezett, de nem teljes egészében megvalósított rendszert.

bosdunakiliti

 Az üzemlátogatás díjmentes. Felhívjuk figyelmét, hogy - a meglátogatott létesítmény korlátozott fogadóképessége miatt - a jelentkezés önmagában nem garantálja az üzemlátogatáson való részvételt. A jelentkezés elfogadásáról az üzemlátogatás szervezője értesíti Önt a jelentkezési határidő lejárta után. A határidőt követően jelentkezést nem áll módunkban elfogadni. A várható túljelentkezésre való tekintettel javasoljuk a minél előbbi regisztrációt. Túljelentkezés esetén előnyt élveznek a Szakkollégium tagjai, a Szakkollégium tantárgyait felvevő hallgatók, illetve az ETE, MEE, MET szervezetek valamelyikének tagjai. Azon jelentkezők, akik nem jelennek meg a megjelölt indulási időpontban, kizárhatók a szemeszter további létszámhatáros programjaiból.

A jelentkezők a jelentkezés visszaigazolását és az utazás részleteit a megadott e-mail címükre kapják meg legkésőbb 2016. november 2-ig.

Az üzemlátogatás meghívója itt érhető el.