A budapesti metróhálózat energiavezérlő központja

Helyszín:

A budapesti metróhálózat energiavezérlő központja

Időpont:

2016. március 18. 10:00 -tól

2016. március 18. 16:00 -ig

Szervező

  • Kerekes Rudolf
    Kerekes Rudolf

    Pártoló tag

Üzemlátogatás

A budapesti metróhálózat energiavezérlő központja

Időpont: 2016. március 18. 10:00

Helyszín: A budapesti metróhálózat energiavezérlő központja

Budapest metróhálózata a város közlekedési hálózatának fontos alappillére.Az üzemlátogatás során bemutatásra kerülnek a Metró infrastruktúra területei és a szervezeti felépítés az áramellátás területén. Az érdeklődők továbbá megismerhetik a Metró területén zajló energiaellátás folyamatát, a hálózati rendszer felépítését, berendezéseit és azok funkcióit. A helyszíni bejárás alkalmával lehetőség nyílik a budapesti metróhálózat energiavezérlő központjának megtekintésére, az energiavezérlő kialakítási szempontjainak, feladatainak megismerésére.

metro

 Az üzemlátogatás díjmentes. Felhívjuk figyelmét, hogy - a meglátogatott létesítmény korlátozott fogadóképessége miatt - a jelentkezés önmagában nem garantálja az üzemlátogatáson való részvételt. A jelentkezés elfogadásáról az üzemlátogatás szervezője értesíti Önt a jelentkezési határidő lejárta után. A határidőt követően jelentkezést nem áll módunkban elfogadni. A várható túljelentkezésre való tekintettel javasoljuk a minél előbbi regisztrációt. Túljelentkezés esetén előnyt élveznek a Szakkollégium tagjai, a Szakkollégium tantárgyait felvevő hallgatók, illetve az ETE, MEE, MET szervezetek valamelyikének tagjai. Azon jelentkezők, akik nem jelennek meg a megjelölt indulási időpontban, kizárhatók a szemeszter további létszámhatáros programjaiból.

A jelentkezők a jelentkezés visszaigazolását és az utazás részleteit a megadott e-mail címükre kapják meg legkésőbb 2016. március 8-ig.

Az üzemlátogatás meghívója itt érhető el.