Paksi Atomerőmű 2015

Helyszín:

Paksi Atomerőmű

Időpont:

2015. április 29. 10:00 -tól

2015. április 29. 17:00 -ig

Szervező

Üzemlátogatás

Paksi Atomerőmű 2015

Időpont: 2015. április 29. 10:00

Helyszín: Paksi Atomerőmű

paks

A Paksi Atomerőmű létesítése volt a XX. század legnagyobb ipari beruházása Magyarországon. Az atomerőmű névleges teljesítménye a teljesítménynövelés befejezésének köszönhetően 2000 MW. Ezzel a magyarországi villamosenergia-termelésben meghatározó szerepet tölt be, 2014-ban annak több mint 50%-át adta.

Az üzemlátogatás során megtekintjük a Karbantartó és Gyakorló Központot, az Atomenergetikai Múzeumot, a Tájékoztató és Látogató Központot illetve az üzemi területet.

Az üzemlátogatás díjmentes. Felhívjuk figyelmét, hogy - a meglátogatott létesítmény korlátozott fogadóképessége miatt - a jelentkezés önmagában nem garantálja az üzemlátogatáson való részvételt. A jelentkezés elfogadásáról az üzemlátogatás szervezője értesíti Önt a jelentkezési határidő lejárta után. A határidőt követően jelentkezést nem áll módunkban elfogadni. A várható túljelentkezésre való tekintettel javasoljuk a minél előbbi regisztrációt. Túljelentkezés esetén előnyt élveznek a Szakkollégium tagjai, a Szakkollégium tantárgyait felvevő hallgatók, illetve az ETE, MEE, MET szervezetek valamelyikének tagjai. Azon jelentkezők, akik nem jelennek meg a megjelölt indulási időpontban, kizárhatók a szemeszter további létszámhatáros programjaiból.

Az üzemlátogatás meghívója itt érhető el.