Kaposvári cukorgyár és biogázüzem

Helyszín:

Kaposvári cukorgyár és biogázüzem

Időpont:

2015. március 16. 10:00 -tól

2015. március 16. 17:00 -ig

Jelentkezési határidő lejárt

Szervező

  • Jakab Ákos
    Jakab Ákos

    Pártoló tag

Üzemlátogatás

Kaposvári cukorgyár és biogázüzem

Időpont: 2015. március 16. 10:00

Helyszín: Kaposvári cukorgyár és biogázüzem

kaposvar

Az 1894-ben megalapított kaposvári cukorgyár elsősorban Észak-Olaszország porcukor és cukor ellátására alapozta a gyártást. 2008 óta Magyarország egyetlen működő cukorgyára, melynek napi répafeldolgozása 7200 tonna. A telephelyen működő biogáz üzemben a cukorrépa származékokból előállított biogázt hasznosítják technológiai gőz, fűtés, és használati melegvíz előállítására.

Az üzemlátogatás díjmentes. Felhívjuk figyelmét, hogy - a meglátogatott létesítmény korlátozott fogadóképessége miatt - a jelentkezés önmagában nem garantálja az üzemlátogatáson való részvételt. A jelentkezés elfogadásáról az üzemlátogatás szervezője értesíti Önt a jelentkezési határidő lejárta után. A határidőt követően jelentkezést nem áll módunkban elfogadni. A várható túljelentkezésre való tekintettel javasoljuk a minél előbbi regisztrációt. Túljelentkezés esetén előnyt élveznek a Szakkollégium tagjai, a Szakkollégium tantárgyait felvevő hallgatók, illetve az ETE, MEE, MET szervezetek valamelyikének tagjai. Azon jelentkezők, akik nem jelennek meg a megjelölt indulási időpontban, kizárhatók a szemeszter további létszámhatáros programjaiból.

A jelentkezők a jelentkezés visszaigazolását és az utazás részleteit a megadott e-mail címükre kapják meg legkésőbb 2015. március 11-ig.

Az üzemlátogatás meghívója itt érhető el.