Csepeli szennyvíztisztító

Helyszín:

Csepeli szennyvíztisztító

Időpont:

2015. március 3. 10:00 -tól

2015. március 3. 16:00 -ig

Jelentkezési határidő lejárt

Szervező

  • Pintér László
    Pintér László

    Pártoló tag

Üzemlátogatás

Csepeli szennyvíztisztító

Időpont: 2015. március 3. 10:00

Helyszín: Csepeli szennyvíztisztító

A 2010. augusztus elsejétől üzemszerűen működő Budapesti Központi Szennyvíztisztító Telep előkészítő munkálatai már az 1990-es években megkezdődtek. A beruházás szükségességét jól mutatta, hogy előtte a város szennyvízének fele kezelés nélkül keveredett a Dunával, mely naponta körülbelül 300 ezer köbméter szennyvizet jelentett. A létesítmény tisztítja egyfelől a budai oldalról a kelenföldi folyó alatti átvezetésen érkező, másfelől a ferencvárosi átemelő telepről a Ráckevei (Soroksári) - Duna-ág alatt érkező szennyvizeket.

délelőtti csoport - 10:00

délutáni csoport - 13:00

Az üzemlátogatás díjmentes. Felhívjuk figyelmét, hogy - a meglátogatott létesítmény korlátozott fogadóképessége miatt - a jelentkezés önmagában nem garantálja az üzemlátogatáson való részvételt. A jelentkezés elfogadásáról az üzemlátogatás szervezője értesíti Önt a jelentkezési határidő lejárta után. A határidőt követően jelentkezést nem áll módunkban elfogadni. A várható túljelentkezésre való tekintettel javasoljuk a minél előbbi regisztrációt. Túljelentkezés esetén előnyt élveznek a Szakkollégium tagjai, a Szakkollégium tantárgyait felvevő hallgatók, illetve az ETE, MEE, MET szervezetek valamelyikének tagjai. A határidőt követően jelentkezést nem áll módunkban elfogadni. Azon jelentkezők, akik nem jelennek meg a megjelölt indulási időpontban, kizárhatók a szemeszter további létszámhatáros programjaiból.

A jelentkezők a jelentkezés visszaigazolását és az utazás részleteit a megadott e-mail címükre kapják meg legkésőbb 2015. február 26-ig.

Az üzemlátogatás meghívója itt érhető el.