Tagfelvétel

Az Energetikai Szakkollégium 2018-ban is tagfelvételt hirdet a jelentkezni vágyók számára!

Ha szeretnél közvetlen kapcsolatba kerülni azzal, amit tanulsz, és fejlődni mind szakmai, mind pedig társas kompetenciák terén, akkor jó helyen jársz, ugyanis ezt nálunk mind megteheted.

A Szakkollégiumban lehetőséged nyílik sokkal mélyebben és a gyakorlat oldaláról jobban megismerni az egyetemen tanultakat, melyben segítségedre lesznek a már széleskörű ipari és egyetemi tapasztalattal rendelkező idősebb tagjaink. Hasonló támogatásban részesülhetsz, ha szeretnél TDK dolgozatot írni vagy publikálni, ugyanis ilyen téren is komoly tapasztalat gyűlt össze szervezetünkben.

Közösségünk tagjai szüntelen jó hangulatban, egy csapatban és egymást segítve igyekeznek élvezni a Szakkollégium nyújtotta fejlődési lehetőségeket, melyek gerincét a heti szinten megrendezendő szakmai programok és softskill tréningek alkotják. Az állandó programok mellett minden félévben számos lehetőség nyílik részt venni konferenciákon és üzemlátogatáson belföldön és külföldön egyaránt.

Amennyiben érzed magadban az ambíciót, hogy többet tegyél fejlődésedért, lépj ki a komfortzónádból, és jelentkezz hozzánk!

Jelentkezési határidő:

2018. február 17.

 

Felkeltettük az érdeklődésed, de nem vagy biztos magadban? Még többet szeretnél megtudni a munkánkról, vagy személyesen is megismernél minket?

Gyere el tagfelvételi tájékoztató estünkre február 15-én este!

Estünk három pártoló tagunk rövid előadásával kezdődik: Batta Alexandra, Ladányi József és Kalló Péter mesélnek arról, hogy miért volt jó szakkolisnak lenni, milyen élményekhez és előnyökhöz jutottak általa. Ezt követően minden érdeklődőnek lehetősége nyílik beszélgetni a Szakkollégium tagjaival, feltehetitek felmerülő kérdéseiteket.

Helyszín: BME D épület 224-es és 218-as terem

A Facebook esemény itt érhető el.

 

A jelentkezés feltételei:

Elvárások a jelentkezéssel kapcsolatban:

A határidő után küldött és a formai követelményeknek nem megfelelő anyagokat nem értékeljük.

A tagfelvétel plakátja elérhető itt.