MVM Csoport Energetikai Ösztöndíj Program

mvm_19osz_cover

 

Az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. fennállásának 50. évfordulójának alkalmából ösztöndíjat alapított a 2014/2015-ös tanévben, melyet idén újra meghirdet. Elnyerésére a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Miskolci Egyetem, az Óbudai Egyetem és a Szent István Egyetem energetikához kapcsolódó tanulmányokat folytató hallgatói pályázhatnak, akiknek a súlyozott tanulmányi átlaga eléri a 3.0-t. A pályázat lebonyolítását az Energetikai Szakkollégium végzi.

A pályázók körének részletes leírásáról, a szükséges dokumentumok listájáról és a pályázás menetéről részletesebben tájékozódhat a pályázati kiírásban. Azon hallgatók is pályázhatnak, akik már elnyerték a korábbi években az MVM Ösztöndíjat.

Az ösztöndíj díjazása 2 féléven keresztül bruttó 300 000 Ft félévente. A támogatás folyósítása a pályázat lezárását követően fog megtörténni. Az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. a nyertes pályázókkal ösztöndíjszerződést köt. 

A pályázat beküldésével a pályázó hozzájárul, hogy az Energetikai Szakkollégium a pályázat lebonyolításának ideje alatt az általa megadott személyes adatait a pályázat elbírálása és a szerződéskötés érdekében kezelje és a bírálathoz, illetve szerződéskötéshez szükséges adatokat az MVM Zrt. részére átadja. További információ az adatkezelésről a pályázati kiírásban, valamint az alábbi linken érhető el.

 

Az MVM Energetikai Ösztöndíj Program 2019/2020-as tanév nyertesei:

Darmos Márk

Fehér Anna

Gergely László

Hadar Ádám

Lénárt Flóra

 

 

Határidők:

  • A beadás határideje: 

2019. október 19. 23:59

  • A szakmai interjúk ideje: 

2019. október 24 - november 8.

  • A végleges eredmény közzététele:

2019. november 17. 

 

További információkkal kapcsolatban, illetve a pályázat benyújtásával kapcsolatos kérdéssel keressen minket az osztondij@eszk.org címen.