Jelentkezési lap

Személyes adatok

Képzési adatok

Milyen témában dolgozol/dolgoztál? Ha még nincs témád, mi az érdeklődési köröd?

Nyelvismeret

Szakmai gyakorlat

Önéletrajz

Fájlnév: Vezeteknev_Keresztnev_CV_2020.pdf

Nyilatkozat

Cégek

Válaszd ki azokat a cégeket, akikhez jelentkezni szeretnél! Maximálisan ötöt válassz, természetesen egyet kötelező.

BIMeXpert Kft.

Cégünk elsőrorban a BIM rendszer és az eköré épülő innovatív építőipari technológiák alkalmazásával és fejlesztésével foglalkozik. Víziónk kulcspontja a folyamatos tanulás, önképzés / belső fejlesztések, ami biztosítja hogy élen járhassunk a BIM-es technológiákban. Amit nálunk lehet tanulni: kiemelkedő színvonalú Revit tudás, óriás beruházások BIM-es munkafolyamatai, valamint személyes preferenciáktól függően: építőipari feladatokhoz programozás, áramlástani szimuláció, photogrammetria, pontfelhőkezelés, modellvizsgálat Akiket keresünk: Olyan hallgatókat, akiknek célja, hogy folyamatosan fejlődjön, tanuljon, és személyesen is prioritásként kezeli a hatékony feladatvégzést.

Milyen szakos hallgatókat keres: gépészmérnök és energetikai mérnök, elsősorban épületgépész szakirányon

Munkakör: helyszíni felmérés, lézerszkennelés, BIM-es modellezés

Foglalkoztatás időtartama: 6 hetes szakmai gyakorlat, részmunkaidős gyakornoki munka, teljes állás

Munkaidő: megyegyezés szerint

Munkabér: biztosítanak

Munkavégzés helye: 1118 Budapest, Sümegvár u 11. és esetleg építkezési helyszínek

jelentkezem

Energiatudományi Kutatóközpont (EK)

Az Energiatudományi Kutatóközpont az energetika egyes területeivel, az atomerőművek, a megújulók és ezek környezeti hatásival, valamint anyagkutatással foglalkozik (analitika nano anyagok és ezek funkcionalizálása).

Milyen szakos hallgatókat keres: gépészmérnök, energetikai mérnök, másodsorban informatikus

Munkakör: reaktorfizikus vagy energetikai mérnök hidraulika témakörben

Foglalkoztatás időtartama: 4 és 6 hetes szakmai gyakorlat, reaktor fizika irányban részmunkaidős gyakornoki munka

Munkaidő: megegyezés szerint

Munkabér: 6 hetes szakmai gyakorlat esetében igen, 4 hetes esetén nem

Munkavégzés helye: 1121 Budapest, Konkoly-Thege Miklós út 29-33.

jelentkezem

FŐVÁROSI ÖNKORMÁNYZAT CSARNOK ÉS PIAC IGAZGATÓSÁGA

Több üzletközponttal és vásárcsarnokkal rendelkező ingatlan üzemeltető központ, nagy múltra visszatekintő cég, több telephellyel, műemlék jellegű épületekkel és modernizációra szoruló ingatlanállománnyal.

Milyen szakos hallgatókat keres: energetikai mérnök, villamosmérnök, gépészmérnök

Munkakör: műszaki rajzok aktualizálása, műszaki dokumentáció rendezése

Foglalkoztatás időtartama: megegyezés szerint júliusban, augusztusban

Munkaidő: naponta 7-től 15 óráig

Munkabér: biztosítanak

Munkavégzés helye: 1117 Budapest, Kőrösy József u. 7-9.

jelentkezem

Mátrai Erőmű Zrt.

A visontai telephelyű Mátrai Erőmű ZRt a magyar villamosenergia-rendszer egyik megbízható alapegysége. Fő tevékenysége a villamosenergia-termelés. A 950 MW beépített teljesítménnyel rendelkező Mátrai Erőmű ZRt. az ország legnagyobb széntüzelésű erőműve. A társaság saját bányáiban külfejtéses technológiával termelt lignitből állít elő villamos energiát. A társaság a magyar nemzetgazdaság villamosenergia-fogyasztásának mintegy 13%-át termeli. Az Észak-Magyarországon végighúzódó közel 1 milliárd tonnás lignitvagyon tartós biztosítékot ad a cég működéséhez és a jövőbeni energetikai fejlesztési terveihez. A Társaság legfőbb törekvése, hogy belső intézkedések, fejlesztések és új stratégiák által hosszú távon, gazdaságosan és versenyképes áron állítson elő villamos energiát.

Milyen szakos hallgatókat keres: elsősorban villamos-, gépész-, energetikai és bánya mérnök

Munkakör: gyakornok

Foglalkoztatás időtartama: általában 6 hét

Munkaidő: napi 8 óra

Munkabér: biztosítanak

Munkavégzés helye: Bükkábrány és Visonta

jelentkezem

MÁV MAGYAR ÁLLAMVASUTAK ZRT.

Villamosmérnökként erősáramú területen megismerkedhetsz a vasúti villamosenergia-ellátás fő rendszerelemeivel. Részt vehetsz mérések előkészítésében, betekintést nyerhetsz a vasúti világitástechnika aktuális fejlesztéseibe. Megismerheted a biztosítóberendezések szerkezeti elemeit, vonatbefolyásoló berendezéseket és a mechanikus, jelfogós és elektronikus biztosítóberendezéseket, illetve a távvezérlő rendszereket.

Honlap: https://www.mavcsoport.hu/mav/bemutatkozas 

Milyen szakos hallgatókat keres: villamosmérnök

Munkakör: gyakornok

Foglalkoztatás időtartama: 4-6 hetes szakmai gyakorlat

Munkaidő: heti 40 óra

Munkabér: biztosítanak

Munkavégzés helye: 6 területi igazgatóságunkon biztosan: Budapest, Pécs, Szeged, Miskolc, Debrecen, Szombathely

jelentkezem

MVM Csoport

Az MVM Csoport, mint kiemelkedően sikeres, nemzeti energetikai vállalatcsoport, szakmai felkészültségével nagymértékben hozzájárul Magyarország ellátásbiztonságához, garanciát jelent a mindennapok működéséhez. A társaságcsoport fő feladata, hogy olcsón és megbízhatóan biztosítson energiát a magyar lakosság és vállalkozások számára. Az MVM Csoport egy dinamikus növekedési pályán lévő versenyképes piaci szereplő, amely a magyar piacon a tagvállalatok által nyújtott szolgáltatásai kibővítésével, míg külföldön akvizíciókkal és befektetésekkel tervezi a további növekedést.

Az MVM Csoport megkerülhetetlen szereplője a magyar energiarendszernek, sikeres és versenyképes tevékenységével fontos szerepet vállal a kormány energiapolitikai céljainak megvalósításában. Az MVM egyre bővülő portfóliója lefedi a teljes magyar energiarendszert, kiegészítő szolgáltatásaival (pl. informatika, távközlés, pénzügyi szolgáltatások, biztonsági szolgáltatások) pedig felkészült az egyre összetettebb fogyasztói igények teljes körű, egy kézből történő kiszolgálására.

A legnagyobb nemzeti tulajdonú társaságcsoport árbevétele alapján Magyarország 3., míg Közép-Európa 20. legnagyobb vállalatcsoportja. Az MVM meghatározó gazdasági szerepe mellett minden eddiginél nagyobb hangsúlyt fektet a kutatás, a fejlesztés és az innováció támogatására, a megújuló energiaforrások bővítésére.

Milyen szakos hallgatókat keres: energetikai mérnök, villamosmérnök, gépészmérnök, informatikus, közgazdász

Munkakör: szakterületi gyakornok

Foglalkoztatás időtartama: egész évben

Munkaidő: rugalmas, akár napi 8 óra is

Munkabér: biztosítanak

Munkavégzés helye: Budapest és környéke

jelentkezem

NUBIKI Nukleáris Biztonsági Kutatóintézet Kft.

Intézetünk legfontosabb tevékenysége nukleáris létesítmények - elsősorban, de nem kizárólagosan atomerőművek - biztonságának elemzése és értékelése. Feladataink döntő többsége alkalmazott kutatás-fejlesztés, a fejlesztési eredményeink alkalmazása, elemző mérnöki tevékenység és tanácsadás, szakvélemények készítése, valamint számítógépes adatfeldolgozás és szoftverfejlesztés. Determinisztikus és valószínűségi megközelítésben is végzünk nukleáris biztonsági elemzést.
Intézetünkről a www.nubiki.hu oldalon található részletesebb információ.
A hallgatók jelentkezését önéletrajz és motivációs levél ismeretében, továbbá személyes interjú alapján bíráljuk el.

Milyen szakos hallgatókat keres: fizikus (főleg nukleáris technika), matematikus, informatikus, villamosmérnök, energetikai mérnök, gépészmérnök, környezetmérnök

Munkakör: A gyakornokok a NUBIKI-ben folyó, nukleáris létesítményekre vonatkozó biztonsági elemzésekhez kapcsolódó egyes feladatok megoldásában vennének részt: súlyos baleseti számítások többféle számítógépi elemző kóddal, valószínűségi biztonsági elemzés és egyéb biztonsági elemzések.

Foglalkoztatás időtartama: 4-6 hetes szakmai gyakorlat

Munkaidő: napi 8 óra

Munkabér: biztosítanak, kiemelkedő eredmény esetén jutalom

Munkavégzés helye: 1121 Budapest, Konkoly-Thege Miklós út 29-33. (KFKI)

jelentkezem

ON-ENERGY Kft.

Számos mód van az energiafelhasználás optimalizálására. Mi ezek közül az okosításban, a távfelügyeleti lehetőségek kihasználásában, és mérésen alapuló elemzések alapján történő visszacsatolásban hiszünk.

Mit mérünk? Minden olyan környezeti jelet amely villamos egységgé alakítható!

Az energiagazdálkodás elsődleges célja a felhasználás optimalizálása, csökkentése. Ennek elérése érdekében sok lehetőség kínálkozik, de az energetikai „gyenge” pontok felderítésében és az elért eredmények értékelésében igen nagy szerephez jutnak az energetikai mérőberendezések és az energetikai mérőrendszerek. Egy intézmény szempontjából pedig igazán átfogó és jól értékelhető eredményt csak egy integrált, minden felhasznált energia nemet magába foglaló mérőrendszer hozhat. Egy ilyen rendszer képes az energiafogyasztások lokális méréseit összefogva pontos információt adni az egyes területek, létesítmények, üzemek, részegységek energiafelhasználásáról, rávilágítani a pazarló területekre, megvalósítani a vállalaton belüli gyors és átlátható energia elszámolást.

Munkánkat a nemzetközi ISO szabványok adta lehetőségek és keretek közt végezzük.

Hol alkalmazzuk ezeket:

irodaházak
közlekedési projektek
oktatási intézmények
ipari létesítmények, gyárak


Kijelenthetjük, hogy a mai IoT világ az okosítás, gépesítés, digitális lét felé száguld, azonban egy dolog még mindíg nagyon fontos ebben, és ez a mérnöki tudás, intuíció és tapasztalat!

Milyen szakos hallgatókat keres: energetikai mérnök, villamosmérnök, gépészmérnök

Munkakör: mérnöki munkavégzés

Foglalkoztatás időtartama: 6 hét, gyakornok

Munkaidő: megegyezés szerint

Munkabér: megegyezés szerint

Munkavégzés helye: 1033 Budapest, Csikós u. 8.

jelentkezem

PAKS II. ATOMERŐMŰ ZRT.

A Paks II. Zrt. alapfeladatai közé tartozott és tartozik a telephelyi engedélyezést megalapozó vizsgálati programok és a környezetvédelmi engedélyezéshez szükséges hatásvizsgálat elvégzése és a fővállalkozói szerződéstervezet, a hosszú távú karbantartási és üzemeltetési szerződéstervezet kidolgozása és szakértői véleményezése. A társaság feladata továbbá a hálózati csatlakozási vizsgálatok elvégzése, a régió és a nemzetgazdaság beruházásban való részvételének vizsgálata, a beruházás előkészítéséhez, valamint a különböző tájékoztatási feladatok ellátása.

Milyen szakos hallgatókat keres: Preferáltan a műszaki szakterületeken jártas hallgatókat kívánjuk foglalkoztatni (weboldalunkon megtekinthető a Paks II. Zrt. szervezeti felépítése, amely irányt mutathat a hallgatóknak a Műszaki Igazgatóság szakterületeiről), ugyanakkor valamennyi képzési területen tanuló hallgató pályázati anyagát szívesen fogadjuk. Társaságunk humán erőforrás szakterülete a beérkezett pályázati anyagok alapján előszűrést végez, majd a pályázatokat célzottan az egyes – szakmai gyakorlatos hallgatókat esetlegesen fogadó – szakterületek részére továbbítja.

Munkakör: szakmai gyakorlatos hallgató

Foglalkoztatás időtartama: A hallgatókat a szakmai gyakorlattal összefüggésben legfeljebb 12 hétig tudjuk foglalkoztatni, nem kizárólag a nyári, tanéven kívül eső időszakban. (Társaságunk a további foglalkoztatási lehetőségeket – így a gyakorlati időtartamot is – egyéni elbírálás szerint, hallgatónként mérlegeli.)

Munkaidő: napi 8 óra

Munkavégzés helyszíne: Paks (az utazást megegyezés szerint támogatják)

Munkabér: megegyezés szerint

Munkavégzés helye: Paks, home office

jelentkezem

Trans Lex Work Kft.

Főbb tevékenységek: forgógépek karbantartása és állapotellenőrzése (rezgésdiagnosztikával, hő kamerás vizsgálattal, motoráram diagnosztikával, fémek mágneses memória vizsgálata stb.). Ezenkívül erőműi, olajipari, petrolkémiai, vegyipari gyárak, gyáregységek, gépek/berendezések rekonstrukciója, felújításával foglalkoznak fővállalkozásban.A TLW különös érdeklődéssel fordul a szokványostól eltérő speciális mérnöki felkészültséget igénylő műszaki kérdések kezelése, illetve megoldása felé.

Milyen szakos hallgatókat keres: gépészmérnök vagy energetikai mérnök hallagtónak jobban testhez állna a gyakorlat, de szívesen veszik más szakirányú hallgatók jelentkezését is

Munkakör: forgógép szerelő, rezgés diagnoszta

Foglalkoztatás időtartama: szakmai gyakorlat és részmunkaidős gyakornoki munka

Munkaidő: rugalmas

Munkabér: biztosítanak

Munkavégzés helye: Budapest, Százhalombatta, Tiszaújváros

jelentkezem

VEIKI-VNL Kft. (DEKRA Company)

Világ szinten elismert Nagyteljesítményű, nagyfeszültségű és nagyáramú vizsgálatokat folytat a cég, jelentős részben külföldi megrendelőkkel dolgozunk, így az idegen nyelv használata is napi szintű a kollégák számára.

  • Vizsgálatok esetén a teljes projekt menedzselése a beszállítástól a visszaszállításig vagy a megsemmisítésig
  • Laborfejlesztésben való részvétel (meglévő méréstechnika korszerűsítése, modernizálása)
  • Hazai és nemzetközi ügyfelekkel való kapcsolattartás az árajánlatkérés fázisától, a projekt megvalósulásán keresztül egészen a jegyzőkönyv elkészítéséig. A vizsgálatok alkalmával, az esetek többségében az ügyfél jelen van a vizsgálaton.

A vizsgálat alatt az ügyfelek kezelése és vele való kommunikáció szükséges.

  • Változatos vizsgálat típusok
  • Szükség esetén hazai vagy nemzetközi alvállalkozók (cégek, egyetemek), egyéb leányvállalataink (DEKRA Arnhem, DEKRA Dubai, …) vizsgálatokba történő bevonása, kommunikáció a megrendelő és az alvállalkozó között, valamint szükség esetén a vizsgálatok helyszíni inspekciója személyes jelenléttel.
  • A próbatárgyak, vizsgálandó eszközök, berendezések széles és változatos skálája az egyszerű olvadóbiztosóktól kiindulva, a tokozott berendezéseken keresztül, egészen a nagyfeszültségű szakaszolók, alállomási és távvezetéki szerelvényekig, szigetelő láncokig, melyek a világ bármely pontjáról érkezhetnek Észak Amerikától - Európán át - Ázsiáig, Dél Amerikától - Afrikán át - Ausztráliáig. Egyes esetben érkeznek egy kis dobozban futárcéggel, máskor repülővel, hajóval, teherautóval a néhány kg-tól akár a 30-40 tonnás súlyig.

Milyen szakos hallgatókat keres: villamosmérnök, villanyszerelő, elektrikus

Munkakör: megegyezés szerint

Foglalkoztatás időtartama: megegyezés szerint

Munkaidő: 8-16:30-ig hétfőtől péntekig

Munkabér: megegyezés szerint

Munkavégzés helye: 1158 Budapest, Vasgolyó utca 2.

jelentkezem

Winergy Kft.

A WINERGY Mérnökiroda célja, hogy ügyfeleink részére teljes életciklusra vetített értéknövelő mérnöki szolgáltatást nyújtson az egyre komplexebbé váló energetikai projekt előkészítési, megvalósítási és projekt menedzsment piacon. Cégünk tevékenysége Magyarország egész területét lefedi. Ügyfélkörünk mikro-, kis-, közép-, nagyvállalkozásokból, központi költségvetési szervekből, egyházi jogi személyekből és önkormányzatokból áll. Referenciáink: Komplex épületenergetikai fejlesztések megújuló energiaforrás hasznosításával kombinálva:

  • Energiahatékonysági fejlesztések
  • Megújuló energiaforrás alapú energiatermelés
  • Nagyvállalati energiaaudit
  • ISO50001 Energia Irányítási Rendszer kiépítésére vonatkozó tanácsadás és műszaki előkészítés

Milyen szakos hallgatókat keres: villamosmérnök

Munkakör: junior napelempark tervezési menedzser

Foglalkoztatás időtartama: kezdetben nyári gyakorlat, majd részmunkaidős

Munkaidő: 8 - 17 óra

Munkabér: biztosítanak

Munkavégzés helye: 1032, Budapest, Bécsi őt 100

jelentkezem

Ismét felhívjuk a figyelmedet, hogy a Nyári Szakmai Gyakorlat Program szervezői nem tudják garantálni az összes jelentkező elhelyezését. Törekedj arra, hogy érdeklődésednek és képzettségednek megfelelően válassz!