Tagfelvétel

 

Az Energetikai Szakkollégium 2020-ban is meghirdeti tagfelvételét a jelentkezni vágyók számára!

Ha szeretnél közelebb kerülni ahhoz, amit tanulsz, és fejlődni mind szakmai, mind társas kompetenciák terén, akkor jó helyen jársz, ugyanis nálunk ezt mind megteheted.

Szakkollégiumunkban lehetőséged nyílik mélyebben megismerni és a gyakorlatban is alkalmazni az egyetemen tanultakat; ebben segítségedre lesznek a már széleskörű ipari és egyetemi tapasztalattal rendelkező idősebb tagjaink. Hasonló támogatásban lehet részed, ha szeretnél TDK dolgozatot írni, publikálni, illetve valamilyen hazai vagy nemzetközi konferencián részt venni.

Közösségünk tagjai szüntelen jó hangulatban, csapatként, egymást segítve igyekeznek élvezni a Szakkollégium nyújtotta fejlődési lehetőségeket, melyek gerincét a heti szinten megrendezendő szakmai programok és soft skill tréningek alkotják. Az állandó programok mellett minden félévben számos lehetőség nyílik részt venni konferenciákon, illetve üzemlátogatáson belföldön és külföldön egyaránt.

Amennyiben érzed magadban az ambíciót, hogy biztosítsd fejlődésed, és megvalósítsd önmagad, tedd meg utad első lépését, és jelentkezz hozzánk!

Jelentkezési határidő:

2020. szeptember 19.

 

A jelentkezés feltételei:

Elvárások a jelentkezéssel kapcsolatban:

A határidő után küldött és a formai követelményeknek nem megfelelő anyagokat nem értékeljük.

A tagfelvétellel kapcsolatos további információkért kövessétek facebook oldalunkat!