Hírek

2. forduló eredménye

Január 8-12. között sikeresen lezajlottak a második forduló online meghallgatásai. Megszülettek az eredmények, amelyek alapján a következő csapatok jutottak a döntőbe:

A csapatnevünk nem Pernelle asszony domesztikált robotgépei

Bar-Ohm-Phi

Csillagharcosok

Mágikus félreszámológép

Nekünk 8!

OLISTER

OriGo

Saját Válasz

SpaceCubs

Vantablack

Gratulálunk minden második fordulós csapatnak a színvonalas esszékért és prezentációkért!

 

1. forduló eredménye

Összesítettük az első forduló eredményét, amely az alábbi linken érhető el. A három miniforduló pontszámai alapján az első 26 csapat jutott tovább a második fordulóba.

Gratulálunk minden résztvevőnek!

 

Fotópályázat eredményhirdetés

Örömmel összegeztük a fotóversenyünk eredményeit. A legtöbb kedvelést (44) a Zámbó famili visszatér csapat kapta, nyereményük egy mozijegyeket is tartalmazó ESZK-s ajándékcsomag.

Gratulálunk!

 

Meghosszabbított jelentkezési határidő

FIGYELEM!

A jelentkezési határidőt 2017. november 8-ig meghosszabbítottuk. Az eddig jelentkezett csapatok számára a verseny első fordulója 2017. november 6-án megkezdődik.

A később jelentkezett csapatok a feladatokat emailben fogják megkapni a regisztráció napján éjfélkor.

 

Fotópályázat

A tavalyi fotóverseny sikere után idén is fakultatív fotópályázatot hirdetünk, hogy már a verseny kezdete előtt megismerhessük a nevező csapatokat. Készítsetek egy csapatképet, majd töltsétek fel a verseny facebook oldalára a #csapatnév és #eszktanverseny10 címkékkel ellátva. A képen mutassátok meg, mennyire kreatív és összetartó csapat vagytok!

A díjazás a feltöltött képek kedveléseinek száma alapján történik. A legnépszerűbb képet feltöltő csapat értékes jutalomban részesül!

A verseny zárása: 2017. november 9. 23:59