MVM Csoport Energetikai Ösztöndíj Program

mvm_17osz_cover

 

Az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. fennállásának 50. évfordulójának alkalmából ösztöndíjat alapított a 2014/2015-ös tanévben, melyet idén újra meghirdet. Elnyerésére a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Miskolci Egyetem, az Óbudai Egyetem és a Szent István Egyetem energetikához kapcsolódó tanulmányokat folytató hallgatói pályázhatnak, akiknek a súlyozott tanulmányi átlaga eléri a 3.0-t. A pályázat lebonyolítását az Energetikai Szakkollégium végzi.

A pályázók körének részletes leírásáról, a szükséges dokumentumok listájáról és a pályázás menetéről részletesebben tájékozódhat a pályázati kiírásban. Azon hallgatók is pályázhatnak, akik már elnyerték a korábbi években az MVM Ösztöndíjat.

Az ösztöndíj díjazása 2 féléven keresztül bruttó 300 000 Ft félévente. A támogatás folyósítása a pályázat lezárását követően fog megtörténni. Az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. a nyertes pályázókkal ösztöndíjszerződést köt. 

 

 

Határidők:

  • A pályázati anyag beadási határideje: 

2018. október 6. 23:59

  • A szóbeli meghallgatások ideje: 

2018. október 9-18.

  • A végleges eredmény közzététele:

2018. november 18.

Díjazott hallgatók:

Füzesi Dániel

Hadar Ádám

Kálmán Kornél

Katona Mihály

Kelemen Dániel

Kertész Dávid

Kordás Péter

Pap Kristóf Gyula

Rácz Levente

Sütő Bence

Szabó Dávid

Szirtes Máté

Török Ákos

Virág Ádám

A díjazottaknak ezúton is gratulálunk! A díjátadó időpontjáról később adunk tájékoztatást, személyes levél formájában.

 

További információkkal kapcsolatban, illetve a pályázat benyújtásával kapcsolatos kérdéssel keressen minket az osztondij@eszk.org címen.