Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal Diplomadíj-pályázat

mekh

Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal az idei évben is Diplomadíj-pályázatot hirdet a hivatal tématerületeihez kapcsolódó tanulmányokat  folytató tehetséges hallgatóknak. ​A pályázat feltétele a kiírt témalista (az alábbi linken) valamely eleméhez kapcsolódó diplomaterv, diplomamunka, szakdolgozat, TDK dolgozat, vagy egyéb tanulmány pályamunkaként történő benyújtása. 

A pályamunkán felül értékelésre kerülnek a pályázók egyéb szakmai, tudományos és közéleti tevékenységei. A benyújtható dokumentumokról a kiírásból illetve a pontozási segédletből tájékozódhat.

A pályázat díjazása

1. helyezett: 300 000 Ft

2. helyezett: 200 000 Ft

3. helyezett: 100 000 Ft

Témakörök

A Diplomadíj-pályázatra a Hivatal tevékenységi körébe tartozó témakörök mérnöki és közgazdaságtani megközelítésében írt pályamunkákkal lehet jelentkezni. A részletes témalista megtalálható az alábbi linken.

Jelentkezés a Diplomadíj-pályázatra

Az Diplomadíj-pályázatra való jelentkezés az alábbi linken elérhető regisztrációs ív kitöltésével lehetséges. A jelentkezés határideje: 2017. március 3. 23:59

Pályamunka és dokumentumok benyújtása

Az elkészült pályamunkák és egyéb dokumentumok benyújtásának határideje: 2017. június 30. 23:59

A benyújtás menete később kerül közzétételre.

Eredmények kihirdetése

Az elbírált jelentkezések eredményének közzététele: 2017. július 25.

Eredmények

A 2016/2017-es pályázati időszakban a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal 3 pályázatot ítélt kiemelkedőnek a számos kiváló pályamunka közül.

A munkák szerzői (névsorrendben):

A pontos eredmény az ünnepélyes díjátadó során kerül majd kihirdetésre a Hivatal székházában, melynek időpontja augusztus eleje. A részletekről a szervezők egyeztetnek az érintettekkel.

Gratulálunk!

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel az Diplomadíj-pályázattal kapcsolatban, az mekh@eszk.org címen kaphat bővebb felvilágosítást!

Pályázati kiírás
Pontozási segédlet
Témalista
Pályázati adatlap
Publikációs igazolás
Szervezeti tagság igazolás
Bírálói pontozólap