ESZK – MET IT Nyári Szakmai Gyakorlat

Az Energetikai Szakkollégium 2002-es megalapítása óta kiemelten fontosnak tartja, hogy elősegítse az energetika valamely területén tanuló egyetemi hallgatók és az energetikában élen járó cégek kapcsolatfelvételét. Ennek a célnak szenteli programjai nagy részét, és ebbe a sorba illik bele a 2007 óta évente megrendezésre kerülő Nyári szakmai gyakorlat program is. Már a kezdetekkor cél volt a hallgatók számára minél szélesebb körben lehetőséget biztosítani a mérnöki diplomához elengedhetetlen kötelező szakmai gyakorlat teljesítéséhez, a mára hagyománnyá váló tevékenység pedig elismerésre tett szert nem csak a programban résztvevő cégek, hanem az egyetemi tanszékek körében is.

2015 óta a Magyar Energetikai Társasági Ifjúsági Tagozatával együttműködve igyekszünk még több lehetőséget biztosítani a programban résztvevő hallgatóknak az egyetemen kötelező 4-6 hetes szakmai gyakorlat elvégzésére. Programunk során igyekszünk jelentős hazai ipari szereplők bevonásával megteremteni a kapcsolatot a diploma megszerzése előtt álló egyetemi hallgatók és a vezető energetikai vállalatok között. A résztvevő hallgatók szervezeteink segítségével bepillantást nyerhetnek az energetika területén dolgozó mérnökök mindennapjaiba, elmélyíthetik az egyetemen előzetesen megszerzett gyakorlati tudásukat, továbbá karrierjük szempontjából elengedhetetlen szakmai kapcsolatokra tehetnek szert.

Az elmúlt évek legjobb referenciái megtekinthetők honlapunkon a Nyári szakmai gyakorlat beszámolók menüpont alatt.

2017 nyarán több mint kétszeres túljelentkezés ellenére is sikerült minden eddiginél több hallgatót kiközvetíteni ipari partnereink valamelyikéhez. A kiközvetítés alapját adó szempontrendszer utóbbi okok miatt egyre kifinomultabb, a cégekkel egyeztetve folyamatos felülvizsgálatra kerül. Természetesen partnereinknek gyakran egyéni elvárásokat is támasztanak a jelentkező hallgatókkal szemben, ezek figyelembevételével minden gyakorlati hely esetében próbáljuk körültekintően felmérni, hogy az adott jelentkező mind szakmailag, mind pedig ambícióiban a megfelelő választás legyen a cégek számára. A szakmai gyakorlati program elsődlegesen a diplomához szükséges 4-6 hetes gyakorlat teljesítése érdekében jött létre, így ez is része a már említett szempontrendszernek, azonban minden évben közvetítünk ki a kötelező szakmai gyakorlat elvégzésén felül is hallgatókat, így mindenkit biztatunk a jelentkezésre!

Jelentkezni 2020. március 9. 18:00-tól lehet.

 

Kövesd a programot a facebook eseményen is!

 

Jelentkezés feltételei:

A programban résztvevő hallgató vállalja:

A 2020-as programban résztvevő cégek:

BIMeXpert Kft.

BIMeXpert Kft.

Cégünk elsőrorban a BIM rendszer és az eköré épülő innovatív építőipari technológiák alkalmazásával és fejlesztésével foglalkozik. Víziónk kulcspontja a folyamatos tanulás, önképzés / belső fejlesztések, ami biztosítja hogy élen járhassunk a BIM-es technológiákban. Amit nálunk lehet tanulni: kiemelkedő színvonalú Revit tudás, óriás beruházások BIM-es munkafolyamatai, valamint személyes preferenciáktól függően: építőipari feladatokhoz programozás, áramlástani szimuláció, photogrammetria, pontfelhőkezelés, modellvizsgálat Akiket keresünk: Olyan hallgatókat, akiknek célja, hogy folyamatosan fejlődjön, tanuljon, és személyesen is prioritásként kezeli a hatékony feladatvégzést.

Milyen szakos hallgatókat keres: gépészmérnök és energetikai mérnök, elsősorban épületgépész szakirányon

Munkakör: helyszíni felmérés, lézerszkennelés, BIM-es modellezés

Foglalkoztatás időtartama: 6 hetes szakmai gyakorlat, részmunkaidős gyakornoki munka, teljes állás

Munkaidő: megyegyezés szerint

Munkabér: biztosítanak

Munkavégzés helye: 1118 Budapest, Sümegvár u 11. és esetleg építkezési helyszínek

Böröczffy Mérnök Iroda Kft.

Böröczffy Mérnök Iroda Kft.

Mérnök irodánk jelenleg 20 főt foglalkoztat, így a csapatunkba érkező gyakornokok családias légkörben nyerhetnek betekintést a mérnök kollégáink feladatiba és mindennapjaiba. A megbízásaink túlnyomórésze műszaki ellenőrzés, beruházás lebonyolítás és projektmenedzsment, de végzünk tervezést, felelős műszaki vezetést, szakvélemény készítést és állapotfelmérést is. Referenciáink között megtalálható több napelem park is, illetve jelenleg is tárgyalások folynak 130 db vasúti pálya melletti átjátszó-torony telepítésének és felújításának tervezéséről, illetve 5 db napelem park műszaki ellenőrzéséről.

Milyen szakos hallgatókat keres: villamosmérnök, energetikai mérnök és gépészmérnök

Munkakör: műszaki előkészítő, projektmenedzser asszisztens, műszaki ellenőr asszisztens, építésvezető

Foglalkoztatás időtartama: Ez függ az aktuális projektjeink időtartamától is, de alapvetően minden lehetőségre nyitottak vagyunk. Igyekszünk rugalmasan kezelni, és alkalmazkodni a munkavállaló elképzeléseihez.

Munkaidő: rész- vagy teljes munkaidő

Munkabér: biztosítanak

Munkavégzés helye: 1149 Budapest, Angol utca 48., illetve vidéken terepmunka esetén

Energiatudományi Kutatóközpont (EK)

Energiatudományi Kutatóközpont (EK)

Az Energiatudományi Kutatóközpont az energetika egyes területeivel, az atomerőművek, a megújulók és ezek környezeti hatásival, valamint anyagkutatással foglalkozik (analitika nano anyagok és ezek funkcionalizálása).

Milyen szakos hallgatókat keres: gépészmérnök, energetikai mérnök, másodsorban informatikus

Munkakör: reaktorfizikus vagy energetikai mérnök hidraulika témakörben

Foglalkoztatás időtartama: 4 és 6 hetes szakmai gyakorlat, reaktor fizika irányban részmunkaidős gyakornoki munka

Munkaidő: megegyezés szerint

Munkabér: 6 hetes szakmai gyakorlat esetében igen, 4 hetes esetén nem

Munkavégzés helye: 1121 Budapest, Konkoly-Thege Miklós út 29-33.

FŐVÁROSI ÖNKORMÁNYZAT CSARNOK ÉS PIAC IGAZGATÓSÁGA

FŐVÁROSI ÖNKORMÁNYZAT CSARNOK ÉS PIAC IGAZGATÓSÁGA

Több üzletközponttal és vásárcsarnokkal rendelkező ingatlan üzemeltető központ, nagy múltra visszatekintő cég, több telephellyel, műemlék jellegű épületekkel és modernizációra szoruló ingatlanállománnyal.

Milyen szakos hallgatókat keres: energetikai mérnök, villamosmérnök, gépészmérnök

Munkakör: műszaki rajzok aktualizálása, műszaki dokumentáció rendezése

Foglalkoztatás időtartama: megegyezés szerint júliusban, augusztusban

Munkaidő: naponta 7-től 15 óráig

Munkabér: biztosítanak

Munkavégzés helye: 1117 Budapest, Kőrösy József u. 7-9.

Mátrai Erőmű Zrt.

Mátrai Erőmű Zrt.

A visontai telephelyű Mátrai Erőmű ZRt a magyar villamosenergia-rendszer egyik megbízható alapegysége. Fő tevékenysége a villamosenergia-termelés. A 950 MW beépített teljesítménnyel rendelkező Mátrai Erőmű ZRt. az ország legnagyobb széntüzelésű erőműve. A társaság saját bányáiban külfejtéses technológiával termelt lignitből állít elő villamos energiát. A társaság a magyar nemzetgazdaság villamosenergia-fogyasztásának mintegy 13%-át termeli. Az Észak-Magyarországon végighúzódó közel 1 milliárd tonnás lignitvagyon tartós biztosítékot ad a cég működéséhez és a jövőbeni energetikai fejlesztési terveihez. A Társaság legfőbb törekvése, hogy belső intézkedések, fejlesztések és új stratégiák által hosszú távon, gazdaságosan és versenyképes áron állítson elő villamos energiát.

Milyen szakos hallgatókat keres: elsősorban villamos-, gépész-, energetikai és bánya mérnök

Munkakör: gyakornok

Foglalkoztatás időtartama: általában 6 hét

Munkaidő: napi 8 óra

Munkabér: biztosítanak

Munkavégzés helye: Bükkábrány és Visonta

MÁV MAGYAR ÁLLAMVASUTAK ZRT.

MÁV MAGYAR ÁLLAMVASUTAK ZRT.

Villamosmérnökként erősáramú területen megismerkedhetsz a vasúti villamosenergia-ellátás fő rendszerelemeivel. Részt vehetsz mérések előkészítésében, betekintést nyerhetsz a vasúti világitástechnika aktuális fejlesztéseibe. Megismerheted a biztosítóberendezések szerkezeti elemeit, vonatbefolyásoló berendezéseket és a mechanikus, jelfogós és elektronikus biztosítóberendezéseket, illetve a távvezérlő rendszereket.

Honlap: https://www.mavcsoport.hu/mav/bemutatkozas 

Milyen szakos hallgatókat keres: villamosmérnök

Munkakör: gyakornok

Foglalkoztatás időtartama: 4-6 hetes szakmai gyakorlat

Munkaidő: heti 40 óra

Munkabér: biztosítanak

Munkavégzés helye: 6 területi igazgatóságunkon biztosan: Budapest, Pécs, Szeged, Miskolc, Debrecen, Szombathely

MVM Csoport

MVM Csoport

Az MVM Csoport, mint kiemelkedően sikeres, nemzeti energetikai vállalatcsoport, szakmai felkészültségével nagymértékben hozzájárul Magyarország ellátásbiztonságához, garanciát jelent a mindennapok működéséhez. A társaságcsoport fő feladata, hogy olcsón és megbízhatóan biztosítson energiát a magyar lakosság és vállalkozások számára. Az MVM Csoport egy dinamikus növekedési pályán lévő versenyképes piaci szereplő, amely a magyar piacon a tagvállalatok által nyújtott szolgáltatásai kibővítésével, míg külföldön akvizíciókkal és befektetésekkel tervezi a további növekedést.

Az MVM Csoport megkerülhetetlen szereplője a magyar energiarendszernek, sikeres és versenyképes tevékenységével fontos szerepet vállal a kormány energiapolitikai céljainak megvalósításában. Az MVM egyre bővülő portfóliója lefedi a teljes magyar energiarendszert, kiegészítő szolgáltatásaival (pl. informatika, távközlés, pénzügyi szolgáltatások, biztonsági szolgáltatások) pedig felkészült az egyre összetettebb fogyasztói igények teljes körű, egy kézből történő kiszolgálására.

A legnagyobb nemzeti tulajdonú társaságcsoport árbevétele alapján Magyarország 3., míg Közép-Európa 20. legnagyobb vállalatcsoportja. Az MVM meghatározó gazdasági szerepe mellett minden eddiginél nagyobb hangsúlyt fektet a kutatás, a fejlesztés és az innováció támogatására, a megújuló energiaforrások bővítésére.

Milyen szakos hallgatókat keres: energetikai mérnök, villamosmérnök, gépészmérnök, informatikus, közgazdász

Munkakör: szakterületi gyakornok

Foglalkoztatás időtartama: egész évben

Munkaidő: rugalmas, akár napi 8 óra is

Munkabér: biztosítanak

Munkavégzés helye: Budapest és környéke

NUBIKI Nukleáris Biztonsági Kutatóintézet Kft.

NUBIKI Nukleáris Biztonsági Kutatóintézet Kft.

Intézetünk legfontosabb tevékenysége nukleáris létesítmények - elsősorban, de nem kizárólagosan atomerőművek - biztonságának elemzése és értékelése. Feladataink döntő többsége alkalmazott kutatás-fejlesztés, a fejlesztési eredményeink alkalmazása, elemző mérnöki tevékenység és tanácsadás, szakvélemények készítése, valamint számítógépes adatfeldolgozás és szoftverfejlesztés. Determinisztikus és valószínűségi megközelítésben is végzünk nukleáris biztonsági elemzést.
Intézetünkről a www.nubiki.hu oldalon található részletesebb információ.
A hallgatók jelentkezését önéletrajz és motivációs levél ismeretében, továbbá személyes interjú alapján bíráljuk el.

Milyen szakos hallgatókat keres: fizikus (főleg nukleáris technika), matematikus, informatikus, villamosmérnök, energetikai mérnök, gépészmérnök, környezetmérnök

Munkakör: A gyakornokok a NUBIKI-ben folyó, nukleáris létesítményekre vonatkozó biztonsági elemzésekhez kapcsolódó egyes feladatok megoldásában vennének részt: súlyos baleseti számítások többféle számítógépi elemző kóddal, valószínűségi biztonsági elemzés és egyéb biztonsági elemzések.

Foglalkoztatás időtartama: 4-6 hetes szakmai gyakorlat

Munkaidő: napi 8 óra

Munkabér: biztosítanak, kiemelkedő eredmény esetén jutalom

Munkavégzés helye: 1121 Budapest, Konkoly-Thege Miklós út 29-33. (KFKI)

ON-ENERGY Kft.

ON-ENERGY Kft.

Számos mód van az energiafelhasználás optimalizálására. Mi ezek közül az okosításban, a távfelügyeleti lehetőségek kihasználásában, és mérésen alapuló elemzések alapján történő visszacsatolásban hiszünk.

Mit mérünk? Minden olyan környezeti jelet amely villamos egységgé alakítható!

Az energiagazdálkodás elsődleges célja a felhasználás optimalizálása, csökkentése. Ennek elérése érdekében sok lehetőség kínálkozik, de az energetikai „gyenge” pontok felderítésében és az elért eredmények értékelésében igen nagy szerephez jutnak az energetikai mérőberendezések és az energetikai mérőrendszerek. Egy intézmény szempontjából pedig igazán átfogó és jól értékelhető eredményt csak egy integrált, minden felhasznált energia nemet magába foglaló mérőrendszer hozhat. Egy ilyen rendszer képes az energiafogyasztások lokális méréseit összefogva pontos információt adni az egyes területek, létesítmények, üzemek, részegységek energiafelhasználásáról, rávilágítani a pazarló területekre, megvalósítani a vállalaton belüli gyors és átlátható energia elszámolást.

Munkánkat a nemzetközi ISO szabványok adta lehetőségek és keretek közt végezzük.

Hol alkalmazzuk ezeket:

irodaházak
közlekedési projektek
oktatási intézmények
ipari létesítmények, gyárak


Kijelenthetjük, hogy a mai IoT világ az okosítás, gépesítés, digitális lét felé száguld, azonban egy dolog még mindíg nagyon fontos ebben, és ez a mérnöki tudás, intuíció és tapasztalat!

Milyen szakos hallgatókat keres: energetikai mérnök, villamosmérnök, gépészmérnök

Munkakör: mérnöki munkavégzés

Foglalkoztatás időtartama: 6 hét, gyakornok

Munkaidő: megegyezés szerint

Munkabér: megegyezés szerint

Munkavégzés helye: 1033 Budapest, Csikós u. 8.

PAKS II. ATOMERŐMŰ ZRT.

PAKS II. ATOMERŐMŰ ZRT.

A Paks II. Zrt. alapfeladatai közé tartozott és tartozik a telephelyi engedélyezést megalapozó vizsgálati programok és a környezetvédelmi engedélyezéshez szükséges hatásvizsgálat elvégzése és a fővállalkozói szerződéstervezet, a hosszú távú karbantartási és üzemeltetési szerződéstervezet kidolgozása és szakértői véleményezése. A társaság feladata továbbá a hálózati csatlakozási vizsgálatok elvégzése, a régió és a nemzetgazdaság beruházásban való részvételének vizsgálata, a beruházás előkészítéséhez, valamint a különböző tájékoztatási feladatok ellátása.

Milyen szakos hallgatókat keres: Preferáltan a műszaki szakterületeken jártas hallgatókat kívánjuk foglalkoztatni (weboldalunkon megtekinthető a Paks II. Zrt. szervezeti felépítése, amely irányt mutathat a hallgatóknak a Műszaki Igazgatóság szakterületeiről), ugyanakkor valamennyi képzési területen tanuló hallgató pályázati anyagát szívesen fogadjuk. Társaságunk humán erőforrás szakterülete a beérkezett pályázati anyagok alapján előszűrést végez, majd a pályázatokat célzottan az egyes – szakmai gyakorlatos hallgatókat esetlegesen fogadó – szakterületek részére továbbítja.

Munkakör: szakmai gyakorlatos hallgató

Foglalkoztatás időtartama: A hallgatókat a szakmai gyakorlattal összefüggésben legfeljebb 12 hétig tudjuk foglalkoztatni, nem kizárólag a nyári, tanéven kívül eső időszakban. (Társaságunk a további foglalkoztatási lehetőségeket – így a gyakorlati időtartamot is – egyéni elbírálás szerint, hallgatónként mérlegeli.)

Munkaidő: napi 8 óra

Munkavégzés helyszíne: Paks (az utazást megegyezés szerint támogatják)

Munkabér: megegyezés szerint

Munkavégzés helye: Paks, home office

Solarpro Energy Hungary Zrt.

Solarpro Energy Hungary Zrt.

A Solarpro Energy Hungary Zrt. 2018 januárjában jött létre a Solarpro Holding AD leányvállalataként. A Solarpro Holding AD fő tevékenysége naperőmű generál kivitelezés, valamint naperőmű üzemeltetés és karbantartás. A vállalatcsoport e mellett jelentős naperőmű befektetési portfólió is rendelkezik. A több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező anyavállalat 2017-ben döntött arról, hogy a magyar piacon létrehozza önálló leányvállalatát, ezzel biztosítva, hogy szolgáltatásait képes legyen hosszú távon nyújtani a magyar piaci szereplők felé is.

Tekintettel arra, hogy elsősorban saját erőforrásaira támaszkodva végzi a Társaság a naperőművek generál kivitelezését, építését valamint üzemeltetését és karbantartását, melynek során 350+ fő kivitelezési és üzemeltetési tapasztalattal rendelkező kollégát képes mozgósítani, ezért kivételes helyet foglal el ezen a piacon. Ennek köszönhetően különböző minőségben, de meghatározó szereplőként vett részt 2018 év során a Magyarországon létesített legjelentősebb naperőmű projektekben, összességében 50 MW beépített kapacitást meghaladva.

A Solapro Energy Hungary Zrt szakmai stábja a következő években is meghatározó szereplője kíván lenni a magyar naperőmű piacnak, és tevékenységével hozzá kíván járulni a megújuló energiákon alapuló gazdaság kialakításához, az ezzel kapcsolatos magyar és Európai Uniós célok megvalósításához.

Milyen szakos hallgatókat keres: villamosmérnök, energetikai mérnök

Munkakör: műszaki előkészítő

Foglalkoztatás időtartama: 4 és 6 hetes szakmai gyakorlat, részmunkaidős gyakornoki munka

Munkaidő: teljes munkaidő

Munkabér: biztosítanak

Munkavégzés helye: Változó

Trans Lex Work Kft.

Trans Lex Work Kft.

Főbb tevékenységek: forgógépek karbantartása és állapotellenőrzése (rezgésdiagnosztikával, hő kamerás vizsgálattal, motoráram diagnosztikával, fémek mágneses memória vizsgálata stb.). Ezenkívül erőműi, olajipari, petrolkémiai, vegyipari gyárak, gyáregységek, gépek/berendezések rekonstrukciója, felújításával foglalkoznak fővállalkozásban.A TLW különös érdeklődéssel fordul a szokványostól eltérő speciális mérnöki felkészültséget igénylő műszaki kérdések kezelése, illetve megoldása felé.

Milyen szakos hallgatókat keres: gépészmérnök vagy energetikai mérnök hallagtónak jobban testhez állna a gyakorlat, de szívesen veszik más szakirányú hallgatók jelentkezését is

Munkakör: forgógép szerelő, rezgés diagnoszta

Foglalkoztatás időtartama: szakmai gyakorlat és részmunkaidős gyakornoki munka

Munkaidő: rugalmas

Munkabér: biztosítanak

Munkavégzés helye: Budapest, Százhalombatta, Tiszaújváros

VEIKI-VNL Kft. (DEKRA Company)

VEIKI-VNL Kft. (DEKRA Company)

Világ szinten elismert Nagyteljesítményű, nagyfeszültségű és nagyáramú vizsgálatokat folytat a cég, jelentős részben külföldi megrendelőkkel dolgozunk, így az idegen nyelv használata is napi szintű a kollégák számára.

  • Vizsgálatok esetén a teljes projekt menedzselése a beszállítástól a visszaszállításig vagy a megsemmisítésig
  • Laborfejlesztésben való részvétel (meglévő méréstechnika korszerűsítése, modernizálása)
  • Hazai és nemzetközi ügyfelekkel való kapcsolattartás az árajánlatkérés fázisától, a projekt megvalósulásán keresztül egészen a jegyzőkönyv elkészítéséig. A vizsgálatok alkalmával, az esetek többségében az ügyfél jelen van a vizsgálaton.

A vizsgálat alatt az ügyfelek kezelése és vele való kommunikáció szükséges.

  • Változatos vizsgálat típusok
  • Szükség esetén hazai vagy nemzetközi alvállalkozók (cégek, egyetemek), egyéb leányvállalataink (DEKRA Arnhem, DEKRA Dubai, …) vizsgálatokba történő bevonása, kommunikáció a megrendelő és az alvállalkozó között, valamint szükség esetén a vizsgálatok helyszíni inspekciója személyes jelenléttel.
  • A próbatárgyak, vizsgálandó eszközök, berendezések széles és változatos skálája az egyszerű olvadóbiztosóktól kiindulva, a tokozott berendezéseken keresztül, egészen a nagyfeszültségű szakaszolók, alállomási és távvezetéki szerelvényekig, szigetelő láncokig, melyek a világ bármely pontjáról érkezhetnek Észak Amerikától - Európán át - Ázsiáig, Dél Amerikától - Afrikán át - Ausztráliáig. Egyes esetben érkeznek egy kis dobozban futárcéggel, máskor repülővel, hajóval, teherautóval a néhány kg-tól akár a 30-40 tonnás súlyig.

Milyen szakos hallgatókat keres: villamosmérnök, villanyszerelő, elektrikus

Munkakör: megegyezés szerint

Foglalkoztatás időtartama: megegyezés szerint

Munkaidő: 8-16:30-ig hétfőtől péntekig

Munkabér: megegyezés szerint

Munkavégzés helye: 1158 Budapest, Vasgolyó utca 2.

Wattler Kft.

Wattler Kft.

Küldetésünk a kis és közepes cégek versenyképességének erősítése – az energia területén. Megmutatjuk, hogyan lehet kevesebbet és olcsóbban fogyasztani.

Ennek érdekében három tevékenységet végzünk:

Tanácsadás – energetikai szakreferens-szolgáltatás, energiabeszerzési tanácsadás, energetikai audit és energiahatékonysági adóigazolás cégeknek

Wattler App – App a tudatosabb energiafogyasztás szolgálatára (https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.wattler.app)

Tudástár – blog a gáz- és árampiacról, technológiáról, szabályozásról.

Milyen szakos hallgatókat keres: energetikai mérnök, villamosmérnök, gépészmérnök, másodsorban közgazdász

Munkakör: szakreferensi feladatok támogatása, energetikai auditok kapcsán elemzések, részfeladatok ellátása, almérő telepítési feladatokban történő közreműködés; közgazdászok esetén a gázpiaci tevékenységünkkel kapcsolatos feladatok

Foglalkoztatás időtartama: előnyben részesítjük azokat, akik a tanulmányaik mellett nem csak a 6 hetes gyakorlatban, hanem a kötelező gyakorlat után részmunkaidőben gondolkodnak

Munkaidő: megbeszélés alapján

Munkabér: biztosítanak

Munkavégzés helye: 1094 Budapest, Páva u 8.

Wattmanager Kft.

Wattmanager Kft.

Megújuló energiás és energiahatékonysági projektek műszaki-mérnöki tanácsadásával foglalkozunk, a lakossági, állami és céges szektorban egyaránt. Egy fenntartható világ megteremtésért dolgozunk, ezt nem csak munkának tekintjük, de hivatásnak és hobbinak is egyben. Csak olyan projekteket vállalunk el, amiben azt látjuk, hogy egy jobb, fenntartható környezet létrehozását segítjük vele. Ezek jellemzően megújuló energiás vagy energiahatékonysági projektek szoktak lenni.

Milyen szakos hallgatókat keres: villamosmérnök

Munkakör: villamosmérnök gyakornok

Foglalkoztatás időtartama: 6-8 hét

Munkaidő: megbeszélés szerint

Munkabér: biztosítanak

Munkavégzés helye: 1132, ‌Budapest, Visegrádi u. 48

Winergy Kft.

Winergy Kft.

A WINERGY Mérnökiroda célja, hogy ügyfeleink részére teljes életciklusra vetített értéknövelő mérnöki szolgáltatást nyújtson az egyre komplexebbé váló energetikai projekt előkészítési, megvalósítási és projekt menedzsment piacon. Cégünk tevékenysége Magyarország egész területét lefedi. Ügyfélkörünk mikro-, kis-, közép-, nagyvállalkozásokból, központi költségvetési szervekből, egyházi jogi személyekből és önkormányzatokból áll. Referenciáink: Komplex épületenergetikai fejlesztések megújuló energiaforrás hasznosításával kombinálva:

  • Energiahatékonysági fejlesztések
  • Megújuló energiaforrás alapú energiatermelés
  • Nagyvállalati energiaaudit
  • ISO50001 Energia Irányítási Rendszer kiépítésére vonatkozó tanácsadás és műszaki előkészítés

Milyen szakos hallgatókat keres: villamosmérnök

Munkakör: junior napelempark tervezési menedzser

Foglalkoztatás időtartama: kezdetben nyári gyakorlat, majd részmunkaidős

Munkaidő: 8 - 17 óra

Munkabér: biztosítanak

Munkavégzés helye: 1032, Budapest, Bécsi őt 100

 

JELENTKEZÉS

Letölthető fájlok:

Az előző évek beszámolói elérhetőek az alábbi hivatkozásra kattintva.

A nyári szakmai gyakorlat elfogadtatásához rövid útmutató:

Hamarosan frissítésre kerül.

Kérdés esetén forduljon bizalommal a programért felelős csapat tagjához:
Füzes András
E-mail: allas@eszk.org