Pályázatok

MVM EÖP

Az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. fennállásának 50. évfordulója alkalmából ösztöndíjat alapított a 2014/2015-ös tanévben, melyet idén újra meghirdet. Elnyerésére a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem és az Óbudai Egyetem energetikához kapcsolódó tanulmányokat folytató hallgatói pályázhatnak, akiknek súlyozott tanulmányi átlaga eléri a 3.0-t. A pályázat lebonyolítását az Energetikai Szakkollégium végzi.
A pályázók körének részletes leírásáról, a szükséges dokumentumok listájáról és a pályázás menetéről részletesebben tájékozódhat a pályázati kiírásban.

MEKH DDP

Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal az idei évben is Diplomadíj-Pályázatot hirdet a hivatal tématerületeihez kapcsolódó tanulmányokat folytató tehetséges hallgatóknak. A pályázat feltétele a kiírt témák egyikének pályamunkaként történő kidolgozása. A pályamunkaként benyújtható diplomamunka, szakdolgozat, TDK dolgozat illetve kifejezetten a Diplomadíj-pályázatra készített tanulmány is. A Hivatal tevékenységi körébe tartozó témakörök mérnöki és közgazdaságtani megközelítésében írt pályamunkákkal lehet jelentkezni. A pályamunkán felül értékelésre kerülnek a pályázók egyéb szakmai, tudományos és közéleti tevékenységei.